Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Sallandse Motor Toertocht

31 mei 2018

Fantastische toertocht door de omgeving.


Passie voor motoren? Mis dan de rondleiding niet!


Diner met volop mogelijkheden om bij te praten.


Mooie (gratis) netwerkdag.


Let op: beperkt aantal plaatsen.

31 mei 2018

Sallandse
Motor
Toertocht

Netwerken via de motor van Salland

Gaat jouw hart sneller slaan van het geronk van motoren? Hou jij wel van een mooie motortocht? En ben jij ook nog eens ondernemer? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!

Op 31 mei organiseert Uitzendbureau Salland samen met WeKaDATA weer een gratis netwerkevent voor ondernemers uit Salland.

Om 13.00 uur wordt je, samen met je motor en in gepaste kleding, verwacht aan de Boeierstraat 6 in Raalte (pand WeKaDATA).
We beginnen de middag met een lunch waarna we ons klaar gaan maken voor een mooie tocht door de omgeving. In totaal zullen we een route van ongeveer 2,5 uur rijden, met daarin een rustpauze.

Aansluitend krijgen we een rondleiding in het American Motorcycle Museum. Eigenaar Max Middelbosch neemt ons dan mee in de verhalen achter de motoren en de merken. Na deze rondleiding gaan we aan tafel voor een heerlijk diner.

Thema van de dag: de motor!
Onmisbaar in elke onderneming.

Note: Deelname gaat op volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier. Dit in verband met het beperkte aantal plaatsen. Mocht het 31 mei onverhoopt (erg) slecht weer zijn dan zullen wij de toertocht verschuiven naar 14 juni. Wij zullen je dan zo snel mogelijk berichten.

  Programma:

13.00 uur    Ontvangst
13.45 uur    Start tocht
15.00 uur    Rustpauze
15.30 uur    Vervolg tocht
16.45 uur    Rondleiding
18.00 uur    Diner
20.00 uur    Afsluiting

Heb jij interesse? Meldt je dan snel aan!