Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide
Op 7 juni gaan er weer vele teams de strijd aan met de Alpe d’Huez. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker.

Vanuit Salland zijn er twee teams die meedoen aan de Alpe d’HuZes. (Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.)

18 Sallandse deelnemers die fietsend, hardlopend of wandelend gezamenlijk minimaal 50 x de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Een mega uitdaging en prestatie met maar 1 doel, geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Om deze vreselijke ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Wij als WeKaDATA steunen deze actie van harte, en hopen dat jij dit ook wilt doen! Dus wil jij deze toppers een steuntje in de rug geven en tegelijk bijdragen aan onderzoek naar kanker? Wordt dan sponsor.

Klik hier voor meer info:

De teams

Doneren

Sponsor worden? Stuur dan een mail aan info@sallandgroep.nl

Team Salland op Facebook