Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Het is definitief, op bedrijventerrein Engelenburg in Twello wordt een glasvezelnetwerk aangelegd. Er zijn voldoende aanmeldingen binnen gekomen en er wordt al hard gewerkt om dit netwerk te realiseren. Nog even en ook de ondernemers van dit bedrijventerrein kunnen profiteren van supersnel internet. Alle bedrijven op het terrein kunnen een abonnement op een glasvezelverbinding gaan afsluiten.

Ben je nu ook wel tevreden met je internet en twijfel je daarom of overstappen naar glasvezel wel nodig is? Dat snappen wij. Want ook met glasvezel heb je internet en kan je doen wat je nu ook doet. Toch is er wel een wezenlijk verschil; de verbinding wordt niet alleen sneller en zekerder. Met glasvezel ben je ook klaar voor de toekomst.

Steeds meer bedrijven gaan werken in de cloud, maken gebruik van online software pakketten, gaan live uitzenden (vloggen) of delen steeds groter wordende bestanden met elkaar of met klanten. Allemaal goede redenen om toch te kiezen voor glasvezel. Je kan een basispakket namelijk makkelijk uitbreiden met extra diensten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Tip: Nog niet overtuigd of wil je nog geen abonnement afsluiten? Zorg er dan wel voor dat je een verbinding naar je bedrijf alvast aan laat leggen. Zo kan je altijd nog overstappen mocht je dat willen. En door het nu aan te laten leggen bespaar je op termijn extra dure aanleg- en aansluitkosten.

Wel aanmelden? Dat kan via onderstaande aanmeldknop!

 

 

 

Na het invullen graag e-mailen naar info@wekadata.nl.

Zit je bedrijf niet op de genoemde industriegebied? Geen nood, ook dan kunnen wij je voorzien van goede internetvoorzieningen en diensten. Neem gewoon even contact met ons op en we kijken samen wat het beste bij je bedrijf past.