Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Verhoog de productiviteit met WeKaDATA automatisering & systeembeheer

Hoe snel de ontwikkelingen binnen de wereld van de ICT en automatisering ook gaan, je hoeft je hier als ondernemer geen zorgen meer over te maken. Continuïteit van bedrijfsprocessen, het voorkomen van problemen en kosten besparen kunnen nu hand in hand gaan.

100% ondersteuning voor jouw netwerk.

Continuïteit staat bij jou als ondernemer voorop. Elke storing in automatisering & systeembeheer kost geld en je wil problemen voorkomen. Met WeKaDATA als ICT partner ben je verzekerd van 100% ondersteuning. Een team van gecertificeerde Engineers staat altijd voor je klaar om alle ICT-problemen zo snel mogelijk op te lossen. In de meeste gevallen lukt het ons om de storing op afstand te verhelpen. Blijkt dit toch niet mogelijk te zijn dan komen wij op locatie, zodat jij door kunt gaan met jouw bedrijf.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

Referenties

De ICT draait nu compleet op rolletjes.

WeKaDATA heeft een scan gemaakt van onze ICT. Op basis daarvan zijn zij met oplossingen gekomen. Onze bedrijfsprocessen zijn daarmee sterk geoptimaliseerd. Kortom ons bedrijf draait weer op rolletjes.

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

Kosten besparen en problemen voorkomen. Gespecialiseerde ICT medewerkers drukken sterk op de loonkosten. Door het overdragen van het ICT beheer naar WeKaDATA, bespaar je op personeelskosten, terwijl je beschikt over een heel team van specialisten. Zo ben je verzekerd van de beste automatisering en systeem beheer.
Optimale oplossingen in het bedrijfsproces WeKADATA adviseert welke ICT oplossingen het beste binnen het bedrijf passen. Wij komen graag bij jou op locatie om de huidige ICT-omgeving te analyseren en samen te sparren over hoe de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk geautomatiseerd kunnen worden. We bekijken waar oplossingen slimmer, goedkoper en veiliger kunnen, zodat het bedrijf optimaal kan functioneren.
100% ondersteuning in ICT Je hoeft je geen zorgen te maken over de ICT. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en advies.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?