Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Verhoog uw productiviteit met WeKaDATA automatisering & systeembeheer

Hoe snel de ontwikkelingen binnen de wereld van de ICT en automatisering ook gaan, u hoeft zich hier als ondernemer geen zorgen meer over te maken. Continuïteit van uw bedrijfsprocessen, het voorkomen van problemen en kosten besparen kunnen nu hand in hand gaan.

100% ondersteuning voor uw netwerk.

Continuïteit staat bij u als ondernemer voorop. Elke storing in uw automatisering & systeembeheer kost geld en u wilt problemen voorkomen. Met WeKaDATA als ICT partner bent u verzekerd van 100% ondersteuning. Een team van gecertificeerde Engineers staat altijd voor u klaar om uw ICT-problemen zo snel mogelijk op te lossen. In de meeste gevallen lukt het ons om de storing op afstand te verhelpen. Blijkt dit toch niet mogelijk te zijn dan komen wij bij u op locatie, zodat u door kunt gaan met uw bedrijf.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

Referenties

De ICT draait nu compleet op rolletjes.

WeKaDATA  heeft een scan gemaakt van onze ICT. Op basis daarvan zijn zij met oplossingen gekomen. Onze bedrijfsprocessen zijn daarmee sterk geoptimaliseerd. Kortom ons bedrijf draait weer op rolletjes.

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Kosten besparen en problemen voorkomen. Gespecialiseerde ICT medewerkers drukken sterk op de loonkosten. Door het overdragen van uw ICT beheer naar WeKaDATA, bespaart u op uw personeelskosten, terwijl u beschikt over een heel team van specialisten. Zo bent u verzekerd van de beste automatisering en systeem beheer.
Optimale oplossingen in uw bedrijfsproces WeKADATA adviseert u welke ICT oplossingen het beste binnen uw bedrijf passen. Wij komen graag bij u op locatie om uw huidige ICT-omgeving te analyseren en met u te sparren over hoe u uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk kunt automatiseren. We bekijken waar oplossingen slimmer, goedkoper en veiliger kunnen, zodat uw bedrijf optimaal kan functioneren.
100% ondersteuning in ICT U hoeft zich geen zorgen te maken over uw ICT. Met WeKaDATA bent u altijd verzekerd van support, service en advies.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?