Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Internetverbinding

Voor elke onderneming is een perfect werkende internetverbinding van levensbelang geworden. We doen steeds meer online. Met de groei van online toepassingen groeit de druk op uw internetverbinding. Welk type internet verbinding is nodig? Is de huidige internetverbinding wel klaar voor de toekomst?

De keuze voor een verbinding, en in sommige gevallen meerdere verbindingen, hangt af van de bedrijfsbehoefte. Ben je van plan in de toekomst je bedrijf uit te breiden? In de cloud te gaan werken en gebruik te maken van hosted telefonie? Dat vergt meer van een internetverbinding. Vaak wordt dit onderschat. Zeker bij telefonie is het van belang dat de gesprekskwaliteit gegarandeerd wordt, ook als er even meerdere medewerkers tegelijk in gesprek zijn of dat er op hetzelfde moment flinke bestanden over het internet verzonden worden.

Keuze van internetverbinding

Internetverbindingen zijn er in verschillende smaken maar niet altijd allemaal beschikbaar op jouw locatie. WeKaDATA helpt je om de juiste beschikbare internetverbinding te kiezen. Daarbij adviseren we niet alleen welk type internetverbinding het beste bij jouw situatie past, maar ook welke snelheid je als bedrijf nodig hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“Up-to-date met de juiste internetverbinding, passend bij onze bedrijfsprocessen”

IP-VPN

Binnen een organisatie met meerdere vestigingen blijft de behoefte groeien om toegang te krijgen tot alle e-mail, agenda, centrale bestanden, databases en applicaties. Om er zeker van te kunnen zijn dat alle medewerkers al deze applicaties en informatie probleemloos kunnen gebruiken is een veilig datanetwerk nodig. Zeker als dat netwerk ook wordt ingezet voor andere applicaties zoals telefoneren tussen de vestigingen.
Met de IP-VPN dienst van WeKaDATA kies je voor een betrouwbaar bedrijfsnetwerk tussen alle vestigingen. Je bent ervan verzekerd dat medewerkers uitstekend met elkaar kunnen samenwerken en dat alle applicaties en informatie, dankzij het IP VPN netwerk van WeKaDATA, snel en betrouwbaar en altijd beschikbaar zijn.

Optimale beveiliging

Een IP-VPN netwerk is een volledig beheerd netwerk dat geheel is afgescheiden van het publieke Internet. Daarom is het optimaal beveiligd en komen er vele extra mogelijkheden binnen handbereik. Met een IP-VPN van WeKaDATA kunnen gebruikers, werkend vanuit diverse vestigingen en volledig veilig zonder kwaliteitsverlies, meerdere applicaties gelijktijdig gebruiken. Denk aan inzetten van applicaties zoals IP telefonie (VoIP), Video, Terminal Server/Citrix, Internet, Mail, Domotica, Alarm over IP, etc., zonder dat deze elkaar in de weg zitten.

Internetverbindingen voor elk bedrijf

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?