Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Meer dan netwerkbeheer

Netwerkbeheer is meer dan alleen maar automatisering. Een organisatie optimaal laten functioneren tegen zo laag mogelijke kosten begint met een goede visie. De inrichting van de IT-infrastructuur en een effectieve ondersteuning moet, voor het beste resultaat, bij deze visie aansluiten. De inrichting van de IT-infra-structuur zorgt immers voor een betere beheersbaarheid en stabiliteit van de automatisering en bedrijfsvoering. Een goed netwerkbeheer en monitoring vormen dan ook een essentieel onderdeel.

Een optimale werkplek zorgt voor meer productiviteit

Een optimale werkplek is een werkplek waar alle IT-processen optimaal verlopen. Gebruikers willen optimaal gebruik kunnen maken van de geboden functionaliteit. Bij een eventuele storing wil jij als ondernemer het productieverlies tot een minimum beperken. Dit bereik je met een goed functionerende ondersteuningspartner voor het netwerkbeheer.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

“Ons netwerk is klaar voor de toekomst. En onze kosten zijn zeer betaalbaar! “

WeKaDATA automatisering en netwerkbeheer

WeKaDATA beschikt over ruime kennis en ervaring als het gaat om werkplek-  en netwerkbeheer. Wij bieden je graag een kosteneffectieve oplossing. Denk hierbij aan:

  • configuratie- en licentiebeheer,
  • afhandeling van incidenten
  • uitvoering noodzakelijke kleine wijzigingen

Natuurlijk ontvang je periodieke professionele rapportages. Maatwerk nodig? Wij maken graag samen met jou een plan. Je kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Expertise voor toekomstbestendig netwerkbeheer

WeKaDATA beheert niet alleen de infrastructuur, maar streeft naar het optimaliseren van de gehele automatisering. Door onze expertise en praktische aanpak zijn wij in staat om efficiënt en kostenbesparend te opereren. De productiviteit wordt in hoge mate bepaald door efficiënt en optimaal gebruik van de werkplekken. Een goed functionerende werkplek zorgt bovendien voor een tevreden en gemotiveerde medewerker. Professioneel, proactief en periodiek werkplekbeheer is dan ook essentieel voor een toekomstbestendig bedrijf. Op basis van afspraken stellen wij ons verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw automatisering.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?