Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

De WeKaDATA Netwerkscan

Hoe snel de ontwikkelingen binnen de ICT wereld ook gaan, je hoeft je hier als ondernemer geen zorgen meer over te maken. Continuïteit van de bedrijfsprocessen, het voorkomen van problemen en kosten besparen kunnen nu hand in hand gaan. Wij bieden je een kwaliteitsadvies over welke zaken een risico vormen binnen jouw onderneming en welke voor verbetering in aanmerking komen.

Plan van aanpak

Daarnaast adviseren wij je over eventuele aanpassingen of verbeteringen. Denk daarbij aan diensten zoals beheer op afstand, thuiswerken, online oplossingen, IP telefonie of andere ICT-/telefonieoplossingen voor jouw bedrijfsnetwerk. WeKaDATA helpt je met een plan van aanpak om het bedrijfsnetwerk en de systemen weer helemaal op orde te krijgen en te houden. Zo maak en houd je het bedrijf toekomstbestendig en kun jij je focus op het ondernemen houden.

 

Gratis scan? Of andere vragen? Neem dan contact met ons op. 

“De netwerkscan heeft ons inzicht gegeven in ons netwerk. Op basis van de uitkomsten hebben we tijdig aanpassingen gedaan.”

Gratis netwerkscan

Net als jouw bedrijf, is ook de techniek van het netwerk aan veranderingen onderhevig. In de loop der tijd worden er uitbreidingen gedaan en is er gebouwd aan het netwerk. Soms wordt daarbij niet voldoende rekening gehouden met de netwerkarchitectuur. De kans op onoverzichtelijkheid ligt op de loer. Met alle gevolgen van dien. Het is dan lastig te achterhalen welke apparatuur er in de organisatie staat en vooral hoe dit gekoppeld is.

Wij bieden nieuwe klanten gratis en vrijblijvend een Netwerkscan aan voor hun bedrijfsnetwerk en systemen. Je krijgt een uitgebreide rapportage waarmee je volledig inzicht krijgt in het huidige netwerk en de staat hiervan. Laat je niet verrassen door problemen, maar krijg zicht op jouw ICT netwerk.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?