Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

De WeKaDATA Netwerkscan

Hoe snel de ontwikkelingen binnen de ICT wereld ook gaan, u hoeft zich hier als ondernemer geen zorgen meer over te maken. Continuïteit van uw bedrijfsprocessen, het voorkomen van problemen en kosten besparen kunnen nu hand in hand gaan. Wij bieden u een kwaliteitsadvies over welke zaken een risico vormen voor uw onderneming en voor verbetering in aanmerking komen.

Plan van aanpak

Daarnaast adviseren wij u over eventuele aanpassingen of verbeteringen. Denk daarbij aan diensten zoals beheer op afstand, thuiswerken, online oplossingen, IP telefonie of andere ICT-/telefonieoplossingen voor uw bedrijfsnetwerk. WeKaDATA helpt u met een plan van aanpak om uw bedrijfsnetwerk en systemen weer helemaal op orde te krijgen en te houden. Zo blijft u toekomstbestendig en kunt u uw focus op uw onderneming houden.

Gratis scan van uw netwerk aanvragen

Onze medewerkers helpen u graag met meer informatie. U kunt ze bereiken via 088 8382710 of via het contactformulier.

“De netwerkscan heeft ons inzicht gegeven in ons netwerk. Op basis van de uitkomsten hebben we tijdig aanpassingen gedaan.”

Gratis netwerkscan

Net als uw bedrijf, is ook de techniek van uw netwerk aan veranderingen onderhevig. In de loop der tijd worden er uitbreidingen gedaan en is er gebouwd aan uw netwerk. Soms wordt daarbij niet voldoende rekening gehouden met de netwerkarchitectuur. De kans op onoverzichtelijkheid ligt op de loer. Met alle gevolgen van dien. Het is dan lastig te achterhalen welke apparatuur in uw organisatie staat en vooral hoe dit gekoppeld is.

Wij bieden nieuwe klanten gratis en vrijblijvend een Netwerkscan aan voor hun bedrijfsnetwerk en systemen. U krijgt een uitgebreide rapportage waarmee u volledig inzicht krijgt in uw huidige netwerk en de staat hiervan. Laat u niet verrassen door problemen, maar krijg zicht op uw ICT netwerk.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?