Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

WeKaCARE

WeKaDATA is gespecialiseerd in de ondersteuning, inrichting en kostenbeheersing van IT-infrastructuren. Om onze visie hierin zo transparant mogelijk te houden hebben wij deze samengevoegd in WeKaCare. Een serviceconcept waarbij wij zorgen voor een optimale werking van alle automatisering, snelle ondersteuning en heldere afspraken. Niet alleen gericht op de huidige situatie maar met oog voor de toekomst. 

Een optimale werkplek zorgt voor meer productiviteit

Automatisering is opgebouwd uit een aantal onderdelen zoals werkplekken, server(s), netwerk en alle randapparatuur. Elk onderdeel bestaat uit hardware, besturingssoftware, applicatiesoftware en gebruikersdata. Al met al heel wat om in gaten te houden. Met WeKaCare nemen wij je deze zorg uit handen. In welke mate? Dat is geheel afhankelijk van welke ondersteuning en servicebehoefte jij voor je onderneming hebt. Maar door onze manier van werken (remote en onsite) zijn wij in staat om jou hierbij te ondersteunen. Hierdoor draait je bedrijf gewoon door en kan jij je bezig houden met je eigen kerntaken!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“Onze automatisering loopt op rolletjes, zelfs nog beter dan voorheen! Goede samenwerking. “

Een goede IT-infrastructuur draagt bij aan optimalisering.

WekaCare helpt je hierbij op 4 verschillende vlakken:

 • Monitoring
  Continue bewaking op mogelijke verstoringen
 • Onderhoud en beheer
  Veiligstellen en beheren van data, licenties, virusbewaking, updates enzovoort
 • Gebruikersondersteuning (helpdesk)
  Eén klantgericht servicepunt voor storingen, vragen en/of aanpassingen
 • Levering, installatie en verbetering
  Aanschaf en installatie van hard- en software tegen gunstige prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden in de dienstverlening van WeKaCare mogelijk. Je kunt kiezen voor vaste maandtarieven, gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’ of kiezen voor dienstverlening op basis van nacalculatie. Wij maken graag samen een plan om te kijken welke vorm het beste past bij jouw vraag. 

Expertise voor toekomstbestendig netwerkbeheer

WeKaDATA beheert niet alleen de infrastructuur, maar streeft naar het optimaliseren van de gehele automatisering. Door onze expertise en praktische aanpak zijn wij in staat om efficiënt en kostenbesparend te opereren. Om onze diensten zo goed mogelijk in te kunnen zetten starten wij altijd met een grondige analyse. Hierbij brengen wij de huidige situatie in kaart en kijken we welke dienstverlening het best passend is. Na deze inventarisatie ontvang je van ons een voorstel.

Wanneer we overgaan tot implementatie treffen wij de voorbereidingen om het beheer goed uit te kunnen voeren. Dit is de fase waarin wij zorgen voor kennisoverdracht, registratie van de te beheren objecten, een verbinding met het netwerk. Een contract inclusief Service Level Agreement (SLA), waarin de afspraken met betrekking tot de dienstverlening beschreven staan, met bijbehorende procedures en de communicatie.

Na de implementatie van de ondersteuning start onze dienstverlening. Alle medewerkers kunnen gebruik maken van onze helpdesk en beheerders. In de beheerfase zullen wij maandelijks rapporteren over incidenten en aangetroffen problemen in de infrastructuur en daar waar nodig advies geven.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?