Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Jouw bedrijf veilig met de juiste digitale beveiliging

Een uitstekende digitale beveiliging binnen je bedrijf is tegenwoordig helaas een noodzaak gebleken. Met de juiste digitale beveiliging stel jij je documenten, producten, service en andere online activiteiten veilig. Want we kennen allemaal de verhalen van grote, maar ook de kleine ondernemingen, die doelwit worden van hackers. Wat er dan vervolgens gebeurt is dat er vaak veel geld wordt gevraagd om weer toegang te krijgen tot je eigen bestanden etc.. Betaal je dat niet? Dan ben je al je gegevens kwijt, en daarmee ligt ook je bedrijf stil. En dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen voor de Algemene Verordening Persoonsgegevens. 

 

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“Met Back-ups, updates en wachtwoordbeveiliging is de digitale veiligheid van onze producten, diensten en documenten sterk vergroot. “

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Kosten besparen en problemen voorkomen.
Goede digitale beveiliging bespaart kosten. Wanneer je ongewenst het slachtoffer wordt van online criminaliteit ontstaat er vaak veel onverwachte kosten. Of er wordt een bedrag gevraagd om je gegevens weer terug te krijgen, of je bent veel tijd en geld kwijt aan het herstellen van je werkomgeving. Door je bedrijf en alle gegevens goed te beschermen maak je het de criminelen zeer moeilijk om bij deze gegevens te komen. En mocht ze dit toch lukken dan kan je weer vertrouwen op een back-up of de sloten op de “achterdeur”

Optimale oplossingen 
WeKaDATA adviseert je welke digitale beveiliging het beste bij jouw bedrijf past. Onze adviseurs maken een situatieschets op basis van de huidige genomen maatregelen. Aan de hand daarvan maken wij een beveiligingsplan voor nu en de toekomst. Zo zorg wij er samen voor dat al je gegevens beveiligt zijn met goede (digitale) sloten en daarmee de kans op cyberincidenten vele malen kleiner wordt.  Hierbij wordt je altijd begeleid door één van onze gecertificeerde specialisten.

100% ondersteuning
Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiligingsniveau’s. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en advies. Zo blijft je bedrijf veilig.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?