Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Overal en altijd werken in de cloud

Werken in de cloud is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor veel bedrijven. Zakelijk gezien kan het voordelig zijn om gedeeltelijk of volledig online te werken. WeKaDATA Cloud Diensten analyseert uw ICT behoefte en vertaalt de uitkomst naar aanbevelingen waarbij we adviseren welke oplossingen voor uw bedrijf geschikt zijn.

Eerlijk advies over cloud diensten en dataopslag.

De voordelen van werken in de cloud zijn flexibiliteit en schaalbaarheid: overal en altijd online kunnen werken. Ook dataopslag in de cloud biedt vele voordelen. U heeft geen kosten voor een eigen netwerk en serverbeheer. De investeringskosten zijn daarmee dus laag.

Eén van de nadelen is dat u alleen 100% online kunt werken. Daarnaast kunnen er ook juridische factoren meespelen. Hierbij kunt u denken aan dataveiligheid en privacy. Niet voor elk bedrijf gelden dezelfde regels. De keuze van cloudplatformen en cloudoplossingen hangen af van uw speciale wensen en eisen. Onze adviseurs zetten voor u alle voor- en nadelen op een rijtje. Zo kan WeKaDATA een advies op maat maken, waarbij op basis van uw bedrijfsstructuur, gekozen wordt voor een gemengde vorm of voor 100% online.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“We werken nu in de cloud. Door het advies van WeKaData hebben we een keuze kunnen maken die precies bij ons bedrijf past “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Lage investeringskosten. Het werken in de cloud betekent dat u niet hoeft te investeren in server en dataopslag. Updates en het investeren van specialistisch personeel wordt tot een minimum beperkt. De specialisten van WeKaDATA Cloud Diensten kunnen zich dan ook meer gaan toeleggen op de toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat cloud oplossingen 5 tot 7 keer goedkoper zijn, dan interne fysieke oplossingen. (Universiteit van Berkely)
Flexibilisering van uw bedrijfsproces Met cloud diensten bent u schaalbaar. U betaalt alleen voor de capaciteit die u verbruikt. Daarnaast is het delen van bestanden tussen medewerkers veel gemakkelijker. Iedereen kan met dezelfde versies werken. Kostbare fouten in de bedrijfsprocessen worden daarmee  voorkomen.
100% cloud-ondersteuning De experts van WeKaDATA kunnen u ondersteunen bij het overstappen naar de cloud. Ook zijn zij gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van maatwerk cloud-oplossingen. Met WeKaDATA bent u altijd verzekerd van support, service en juiste advies.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?

 

Online diensten

 

Meer informatie

Wilt u graag weten wat de beste oplossing voor u is of wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.