Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Overal en altijd werken in de cloud

Werken in de cloud is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor veel bedrijven. Zakelijk gezien kan het voordelig zijn om gedeeltelijk of volledig online te werken. WeKaDATA Cloud Diensten analyseert jouw ICT behoefte en vertaalt de uitkomst naar aanbevelingen waarbij we adviseren welke oplossingen voor jouw bedrijf geschikt zijn.

Eerlijk advies over cloud diensten en dataopslag.

De voordelen van werken in de cloud zijn flexibiliteit en schaalbaarheid: overal en altijd online kunnen werken. Ook dataopslag in de cloud biedt vele voordelen. Je hebt geen kosten voor een eigen netwerk en serverbeheer. De investeringskosten zijn daarmee dus laag.

Eén van de nadelen is dat je alleen 100% online kunt werken. Daarnaast kunnen er ook juridische factoren meespelen. Hierbij kun je denken aan dataveiligheid en privacy. Niet voor elk bedrijf gelden dezelfde regels. De keuze van cloudplatformen en cloudoplossingen hangt af van jouw speciale wensen en eisen. Onze adviseurs zetten alle voor- en nadelen voor je op een rijtje. Zo kan WeKaDATA een advies op maat maken, waarbij op basis van de bedrijfsstructuur, gekozen worden voor een gemengde vorm of voor 100% online.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

“Wij werken nu in de cloud. Door het advies van WeKaData hebben we een keuze kunnen maken die precies bij ons bedrijf past “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

Lage investeringskosten. Het werken in de cloud betekent dat je niet hoeft te investeren in server en dataopslag. Updates en het investeren in specialistisch personeel wordt tot een minimum beperkt. De specialisten van WeKaDATA Cloud Diensten kunnen zich dan ook meer gaan toeleggen op de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat cloud oplossingen 5 tot 7 keer goedkoper zijn, dan interne fysieke oplossingen. (Universiteit van Berkely)
Flexibilisering van het bedrijfsproces Met cloud diensten ben je schaalbaar. Je betaalt alleen voor de capaciteit die je verbruikt. Daarnaast is het delen van bestanden tussen medewerkers veel gemakkelijker. Iedereen kan met dezelfde versies werken. Kostbare fouten in de bedrijfsprocessen worden daarmee voorkomen.
100% cloud-ondersteuning De experts van WeKaDATA kunnen je ondersteunen bij het overstappen naar de cloud. Ook zijn zij gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van maatwerk cloud-oplossingen. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en juiste advies.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.