Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Cloud Harddrive

Cloud Harddrive is een oplossing waarbij u zowel online als offline kunt werken. Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf. Met een veilige SSL verbinding wordt uw data op de Cloud Harddrive opgeslagen, als u online werkt.
U kunt deze data vanuit uw andere apparaten ook bereiken. Hierdoor kunnen op afstand, bijvoorbeeld bij diefstal van uw laptop of desktop, (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”, zodat derden nooit bij uw bestanden kunnen komen.

Cloud Harddrive data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met andere (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als gewenst is, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld, alleen lezen. Om Cloud Harddrives te kunnen delen dient de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn.
Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en er mee te werken. Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met onbekenden, die vervolgens helemaal secure en volgens uw “regels” kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/of maar x keer). Dit kan o.a. door onze diensten FileLink of FolderLink.

Besparen op IT kosten? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“We besparen flink op IT kosten met de Cloud Harddrive “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

WeKaDATA Cloud Harddrive maakt online en offline werken mogelijk. Uw data staat veilig opgeslagen en uw team kan op basis van een rechtenstructuur toegang krijgen tot die data die men nodig heeft. Met Cloud Harddrive bespaart u als bedrijf op IT-kosten. U hebt geen eigen server meer nodig. WeKaDATA verzorgt o.a.

  • configuratie- en licentiebeheer
  • afhandeling van incidenten
  • veilige data-opslag

Veilig data opslaan

Al uw mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn wachtwoord beveiligd. De communictatie met de Cloud Harddrive gaat middels SSL. Uw computer wordt door middel van een unieke code aan de Cloud Harddrive applicatie gekoppeld. Hierdoor kunnen op afstand de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”, zodat derden nooit bij uw bestanden kunnen komen.

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en Mac, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry. Het synchroniseren van bestanden via de PC en Mac applicaties werkt via het drag en drop systeem, het synchronisatie proces loopt continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

WeKaDATA regelt desgewenst de configuratie van uw Cloud Harddrive. We zijn altjd bereikbaar bij incidenten. Ook hieromtrent maken wij graag een maatwerkafspraak. U kunt kiezen voor op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?

 

Online diensten

Meer informatie

Wilt u graag weten wat de beste oplossing voor u is of wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.