Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online backup

Stel je eens voor dat er door wat voor reden dan ook belangrijke gegevens verloren gaan, omdat de huidige back-up niet terug te lezen is of niet de juiste gegevens bevat. Dit zou een ramp zijn! Goede back-up van alle data is dan ook van essentieel belang voor je bedrijf.

Met onze Cloud Backup oplossing zorgen we er niet alleen voor dat individuele bestanden hersteld kunnen worden, maar ook complete servers. Je gegevens worden automatisch veilig opgeslagen en deze zijn ook weer eenvoudig terug te halen. Het wisselen van tapes en disks behoort hiermee tot het verleden. Alle data wordt dagelijks veilig gesteld waarbij er meerdere versies worden bewaard.

Belangrijkste eigenschappen van onze Cloud Backup oplossing:

 • Onbeperkte opslag (fair use policy)
  Back-up opslag groeit mee met de opslag op de server
 • Veilige opslag buitenshuis
  Versleutelde dataopslag in Nederlandse datacenter
 • Geen investeringen
  Je betaalt een vaste maandelijkse vergoeding voor de cloud opslag. Investeringen in apparatuur of kosten voor licenties en beheer komen te vervallen.
 • Meerdere back-ups per dag mogelijk
  In overleg kunnen wij bepalen hoe vaak er een back-up wordt gemaakt.
 • Bare Metal Restore
  Met de back-ups die worden gemaakt kunnen complete systemen worden hersteld op nieuwe hardware (‘bare metal’). Hierbij is het niet noodzakelijk om te beschikken over de eerder geïnstalleerde software.

Hybride back-up (optioneel)
Er kan een extra kopie van de back-ups worden bewaard om het restore-proces zo snel als mogelijk te laten verlopen. Dit kan naar een opslagmedium zoals een externe harddisk of NAS.

Online backup aanvragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“Wat doe jij als morgen al je gegevens weg zijn?”

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.