Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online mail

Online mail, ook wel Hosted Exchange, is een eenvoudige en snel te implementeren zakelijke e-maildienst. Door gebruik te maken van deze dienst hoeft u geen e-mailomgeving in te richten en te beheren. Geen aanschafkosten van servers, software en licenties, geen kosten voor backup en niet te vergeten het onderhoud! Stap nu over naar Online mail met WeKaDATA-Hosted-diensten-Exchange.

Meer mogelijk met WeKaDATA Hosted Exchange

De online dienst biedt overal toegang tot e-mail, agenda’s, contactpersonen, gedeelde documenten en alles wat er verder in Outlook aan informatie ingevoerd kan worden. Ook is een volledige integratie met mobiele apparaten mogelijk, zodat u ook onderweg beveiligd toegang heeft tot al uw Outlookgegevens. Die gegevens staan veilig, centraal en beveiligd op de servers in het datacenter.

Overstappen naar Hosted Exchange? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“We hebben nu altijd toegang tot onze mail met de Hosted Exchange oplossing van WeKaDATA “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Overal veilig toegang tot uw Outlook bestanden zoals mail, agenda en contactpersonen.  WeKaDATA verzorgt o.a.

  • configuratie- en licentiebeheer
  • veilige opslag in datacentrum
  • dagelijkse backup

Uw mail in een veilige omgeving

Een groot voordeel van online mail is dat deze gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen. Dit wordt meegenomen in een dagelijkse backup, zodat zelfs bij het per ongeluk verwijderden van e-mails of bestanden de gegevens eenvoudig terug te halen zijn.
Verder worden alle berichten standaard gecontroleerd en gefilterd op virussen en spam. Dit maakt onderdeel uit van de Hosted Exchange dienst zonder bijkomende kosten.
Ook onderweg zoals in de trein, auto of in het park kunt u met een internet browser (smartphone of laptop) beveiligd inloggen op de mailomgeving. Hosted Exchange verbetert daarnaast de samenwerking binnen een organisatie omdat agenda’s, contacten en taken gemakkelijk gedeeld kunnen worden.

Tablet en Smartphone

Ontvangen van mail op de tablet zoals de iPad of de Galaxy Tab of op de smartphone zoals de iPhone en Samsung S5 of S6 kan eenvoudig ingesteld worden. Voorkom dubbele berichten, dubbel lezen van de inkomende berichten en verzonden berichten die net weer op het andere apparaat staan. Alle apparaten hebben dezelfde in en uitgaande mailberichten. Online mail voorkomt een hoop gedoe.

Uiteraard verzorgen we ook service op deze diensten. U kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.