Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online server

WeKaDATA biedt virtuele Windows servers op basis van VMware. Deze online servers bieden grote voordelen ten opzichte van fysieke servers, omdat er efficiënter gebruik wordt gemaakt van de beschikbare resources.

Een optimale werkplek zorgt voor meer productiviteit

Een optimale werkplek is een werkplek waar alle IT-processen optimaal verlopen. Gebruikers willen optimaal gebruik kunnen maken van de geboden functionaliteit. Bij een eventuele storing wil jij als ondernemer het productieverlies tot een minimum beperken. Dit bereik je met een goed functionerende ondersteuningspartner voor het netwerkbeheer.

Besparen op server kosten? Neem dan contact met ons op!

“De ICT draait nu compleet op rolletjes. Onze bedrijfsprocessen zijn sterk geoptimaliseerd “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

Relatief lage kosten: Door slim en efficiënt gebruik te maken van hardware, bespaart een online server kosten. Daardoor kan WeKaDATA jou een online server aanbieden voor een significant lager bedrag dan een fysieke server. WeKaDATA rekent geen extra kosten voor dataverbruik. Zonder deze datalimiet ben je voordeliger uit.

Schaalbaar: Als de server door toenemend gebruik zwaarder belast wordt, is het eenvoudig om een extra CPU, extra geheugen of extra opslagcapaciteit toe te voegen. Een online server is eenvoudig schaalbaar, omdat resources met één druk op de knop kunnen worden gewijzigd.

Online server zonder beperkingen

Geen bandbreedte beperking binnen IP-VPN: Wij leggen geen bandbreedte beperking aan de netwerkverbinding van virtuele machines die in een IP-VPN zijn opgenomen. De server kan dus de volle bandbreedte benutten van de verbindingen binnen het IP-VPN. De virtuele servers die direct connecteren aan het internet, hebben een maximale doorvoersnelheid van maar liefst 100 Mbit/sec.

Korte contractduur: De contractduur van slechts drie maanden maakt het mogelijk servers flexibel en tijdelijk in te zetten.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.