Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online Sharepoint

Lijkt het jou ook praktisch om  bedrijfsgegevens te kunnen delen met collega`s voor een betere samenwerking? Met Online Sharepoint van WeKaDATA is het mogelijk om documenten via een centrale omgeving met elkaar te delen, agenda`s te beheren, taken vast te leggen en toe te wijzen en voortgang van projecten te bewaken.

Eenvoudig maatwerk

Je kunt zelf snel en eenvoudig jouw Sharepoint omgeving inrichten en geheel op maat maken, naar eigen wens. Hier is geen uitgebreide software kennis voor nodig. Het is dus voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en op elk moment aan te passen aan je eigen wensen. Je kunt dit uiteraard ook door WeKaDATA laten doen.

Je kunt Online Sharepoint ook als onderdeel van Office 365 kopen. Je betaalt per gebruiker, dus betaal je ook nooit teveel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

“Met online Sharepoint lopen onze bedrijfsprocessen veel productiever.”

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

WeKaDATA helpt je met de inrichting van jouw Online Sharepoint. We beschikken over een ruime kennis en ervaring als het gaat om de inrichting van dit pakket. Overstappen naar Sharepoint gaat zo een stuk sneller en effectiever. WeKaDATA blijft  het aanspreekpunt voor:

  • configuratie- en licentiebeheer
  • afhandeling van incidenten
  • uitvoering noodzakelijke kleine wijzigingen

Je kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.