Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online spamfilter

Iedereen kent wel de ergernissen van spammail en virussen. Voor bedrijven is dit niet alleen een ergernis, het kost ook geld. Met de online spam- en virusfilter van WeKaDATA is dit verleden tijd. De online spamfilter zorgt voor een belangrijke stap voorwaarts. Wereldwijd bestaat ongeveer 70% van alle mail uit spam. Dit betekent een enorme aanslag op uw mailserver. Uw mailserver draait overuren, voor email waar u helemaal niet op zit te wachten. Wij zorgen er met de online spamfilter voor dat deze email de mailserver uiteindelijk niet zal bereiken, waardoor deze zich kan richten op alle email die u wel graag ontvangt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“We hebben bijna geen last meer van spam en virussen. Dat geeft een veilig gevoel “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

De WeKaDATA online spamfilter zorgt er voor dat uw mailserver de spamberichten niet hoeft te verwerken. Dat scheelt een hoop rekenkracht voor de mailserver, iets dat u direct zal merken in het verbruik van dit onderdeel. Wat dat betreft zorgt u met een online spamfilter voor een goede filtering, nog voordat de email bij u binnen zal komen en u daar eventueel hinder van zou kunnen ondervinden. De WeKaDATA online spamfilter zorgt o.a. voor:

  • filtering van spam en virusberichten
  • besparen op capaciteit mailserver
  • extra back-up van uw mail tot 48 uur

Wilt u ook minder spam? Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur voor de installering van de WeKaDATA online spamfilter.

De WeKaDATA online spamfilter richt zich op zowel spam als virussen, twee belangrijke veroorzakers van problemen binnen IT-systemen. Door onze uitgebreide ervaring slagen we er uitstekend in de spam van de reguliere mail te onderscheiden. Daarnaast onderscheppen we eventuele virussen en andere ongewenste berichten, zodat deze niet de kans krijgen om het systeem aan te tasten. Wat dat betreft kunt u dankzij de online spamfilter op een prettige manier zaken doen, zonder dat u te maken krijgt met de vervelende bijverschijnselen van het werken op het internet.

Backup van de mail

Bij storingen in uw eigen netwerk of internetlijn bewaren wij uw e-mail 48 uur. Is de storing opgelost, dan wordt de e-mail alsnog veilig afgeleverd. Dit is een extra garantie op de beschikbaarheid van uw e-mailverkeer.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.