Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Online werkplek

Digitale Werkplek Online is een online werkplek die overal en altijd de beschikking geeft over jouw persoonlijke documenten, bestanden, email en programma’s. Het enige dat je nodig hebt is een PC of een laptop met internetverbinding. De Online werkplek wordt ingericht als een maatwerk pak met de software die jij nodig hebt.

De optimale online werkplek

Met de optimale online werkplek blijf je op dezelfde manier werken. De computerindeling, je bestanden blijven allemaal hetzelfde. Je kunt alle data echter overal en altijd bereiken. Digitale Werkplek Online biedt het gemak van een standaard Microsoft Office gebaseerde online kantoorwerkplek zonder (lokale) installatie van de software. Je kunt online overal werken en op vrijwel elke computer.

Veilig online werken

Door een abonnement te nemen op deze online dienst is het bedrijf verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek met de vertrouwde software die jij en jouw medewerkers al kennen. Gebruikers zien vanzelfsprekend alleen de eigen sessies binnen Digitale Werkplek Online.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Netwerkbeheer

  • Meedenken in oplossingen
  • Kosten effectief
  • Snelle reactietijden bij incidenten

 

 

“Wij zijn met ons bedrijf overgestapt op Digitale werkplek Online. Dit hadden we eerder moeten doen. “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

WeKaDATA beschikt over een ruime kennis en ervaring als het gaat om werkplek-  en netwerkbeheer. Wij bieden je graag een kosteneffectieve oplossing. WeKaDATA verzorgt o.a.

  • configuratie- en licentiebeheer
  • afhandeling van incidenten
  • uitvoering noodzakelijke kleine wijzigingen

Maatwerk nodig? Ook hier maken we graag, samen met jou, een voorstel voor. Je kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.