Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Online werkplek

Digitale Werkplek Online is een online werkplek die u overal en altijd de beschikking geeft over uw persoonlijke documenten, bestanden, email en programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een PC of een laptop met internetverbinding. De Online werkplek wordt ingericht als een maatwerk pak met de software die u nodig heeft.

De optimale online werkplek

Met de optimale online werkplek blijft u op dezelfde manier werken. Uw computerindeling, uw bestanden blijven allemaal hetzelfde. U kunt uw data echter overal en altijd bereiken. Digitale Werkplek Online biedt u het gemak van een standaard Microsoft Office gebaseerde online kantoorwerkplek zonder (lokale) installatie van de software. U kunt als u online bent overal werken en op vrijwel elke computer.

Veilig online werken

Door een abonnement te nemen op deze online dienst is uw bedrijf verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek met de vertrouwde software die u en uw medewerkers al kennen. Gebruikers zien vanzelfsprekend alleen hun eigen sessies binnen Digitale Werkplek Online.

Wilt u weten of Digitale Werkplek Online iets voor uw bedrijf is? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

Netwerkbeheer

  • Meedenken in oplossingen
  • Kosten effectief
  • Snelle reactietijden bij incidenten

 

 

“Wij zijn met ons bedrijf overgestapt op Digitale werkplek Online. Dit hadden we eerder moeten doen. “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

WeKaDATA beschikt over een ruime kennis en ervaring als het gaat om werkplek-  en netwerkbeheer. Wij bieden u graag een kosteneffectieve oplossing. WeKaDATA verzorgt o.a.

  • configuratie- en licentiebeheer
  • afhandeling van incidenten
  • uitvoering noodzakelijke kleine wijzigingen

Maatwerk nodig? Ook hier maken we graag met u een voorstel voor. U kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?

 

Online diensten

 

Meer informatie

Wilt u graag weten wat de beste oplossing voor u is of wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.