Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Workspace 365

Alle documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt in een eenvoudige structuur verhoogt de online productiviteit. Dat kan met Workspace 365, een online werkplek bovenop Microsoft Office 365. Workspace 365 doet dit door e-mail, documenten en bedrijfsprocessen te ondersteunen en op een overzichtelijke manier aan elkaar te koppelen.

Gebruiksvriendelijk

De interface van Workspace 365 voorkomt dat jij allerlei verschillende programma’s moet openen om te kunnen werken. Om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld agenda, mail, orders, klantgegevens, urenregistratie of documenten moet je slechts één keer in te loggen en je hebt toegang tot alle documenten en applicaties.

Altijd en overal toegang

De werkomgeving van de toekomst is online. Het moderne (bedrijfs)leven is steeds mobieler geworden, waardoor gemakkelijke toegang tot documenten en applicaties nog belangrijker wordt. Doordat jouw gegevens met Workspace 365 in de cloud staan, kun jij je werkplek eenvoudig bereiken via desktop, laptop, tablet of smartphone. Ook offline blijven alle documenten beschikbaar. Bedrijfsinformatie kan met Workspace 365 daardoor met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

” Alle applicaties in één centraal punt zorgt voor effectief documentenbeheer. “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

WeKaDATA beschikt over een ruime kennis en ervaring als het gaat om beheer en inrichting van digitale werkplekken. Met Workspace 365 heb je een eenvoudige maar zeer krachtige IT-oplossing waarbij online en hosted applicaties in één werkomgeving worden ondergebracht.

De voordelen van Workspace 365 zijn:

  • Inloggen met één wachtwoord
  • Samenbrengen van al uw business apps
  • Eenvoudig documentenbeheer

Maatwerk nodig? Ook hiervoor maken we graag een voorstel. Je kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

Online diensten

Meer informatie

Wil je graag weten wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is of wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.