Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Workspace 365

Alle documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt in een eenvoudige structuur verhoogt de online productiviteit. Dat kan met Workspace 365, een online werkplek bovenop Microsoft Office 365. Workspace 365 doet dit door e-mail, documenten en bedrijfsprocessen te ondersteunen en op een overzichtelijke manier aan elkaar te koppelen.

Gebruiksvriendelijk

De interface van Workspace 365 voorkomt dat u allerlei verschillende programma’s moet openen om te kunnen werken. Om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld agenda, mail, orders, klantgegevens, urenregistratie of documenten hoeft u slechts één keer in te loggen en u heeft toegang tot alle documenten en applicaties.

Altijd en overal toegang

De werkomgeving van de toekomst is online. Het moderne (bedrijfs)leven is steeds mobieler geworden, waardoor gemakkelijke toegang tot documenten en applicaties nog belangrijker wordt. Doordat uw gegevens met Workspace 365 in de cloud staan, kunt u uw werkplek eenvoudig bereiken via desktop, laptop, tablet of smartphone. Ook offline blijven alle documenten beschikbaar. Bedrijfsinformatie kan met Workspace 365 daardoor met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden.

Wilt u ook productiever en flexibeler werken? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

” Alle applicaties in één centraal punt zorgt voor effectief documentenbeheer. “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

WeKaDATA beschikt over een ruime kennis en ervaring als het gaat om beheer en inrichting van digitale werkplekken. Met Workspace 365 heeft u een eenvoudige maar zeer krachtige IT-oplossing waarbij online en hosted applicaties in één werkomgeving worden ondergebracht.

De voordelen van Workspace 365 zijn:

  • Inloggen met één wachtwoord
  • Samenbrengen van al uw business apps
  • Eenvoudig documentenbeheer

Maatwerk nodig? Ook hier maken we graag met u een voorstel voor. U kunt kiezen voor opdrachten op basis van nacalculatie of gebruik maken van ons ‘strippenkaartsysteem’.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?

 

Online diensten

 

Meer informatie

Wilt u graag weten wat de beste oplossing voor u is of wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.