Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Je datanetwerk klaar voor de toekomst 

Je datanetwerk vormt de ruggengraat van het informatiesysteem ofwel ICT structuur. Datastromen worden steeds groter, we willen meer met onze ICT doen, hardware wordt vaak vervangen door snellere en betere apparatuur. Maar kan jouw datanetwerk dit wel aan?

Datanetwerk op maat

Laat je netwerk analyseren door onze netwerk-experts. Aan de hand van deze datanetwerk-analyse kunnen wij bepalen of en hoe je datanetwerk het beste aangepast of vernieuwd kan worden zodat ook jouw bedrijf qua datastroom toekomstbestendig is.

Voor het optimaal laten presteren van je bedrijfsprocessen is een goed functionerend datanetwerk van groot belang. In sommige gevallen is een kleine aanpassing genoeg, in andere gevallen moet het totale netwerk vernieuwd worden. Omdat ieder bedrijf uniek is en zeer specifieke eisen stelt, is kennis en ervaring van netwerken van groot belang. Wij hebben die kennis en expertise en helpen je daarom graag. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Referenties

“Dankzij ons nieuwe datanetwerk, draaien onze bedrijfsprocessen optimaal. En uitbreiding is nu snel en gemakkelijk “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

Toekomstbestendig netwerk.
Van UTP naar glasvezel, van bekabeld tot draadloos. De groei in datacommunicatie vergt steeds meer van je datanetwerk. WeKaDATA adviseert je graag hoe je met jouw bedrijfsnetwerk ook in de toekomst kunt blijven groeien.

Optimale maatwerkoplossingen 
Elk bedrijf heeft specifieke eisen voor haar datanetwerk. Je wilt immers de gegevensstroom efficiënt verwerken, beheren en beheersen. Onze experts inventariseren de databehoefte en vertalen dit naar een maatwerkoplossing. Door onze jarenlange ervaring binnen onze gevarieerde klantenkring, zoals het Midden- en Kleinbedrijf, scholen, overheids- en zorginstellingen en kinderdagverblijven, kunnen wij elk netwerk op maat leveren.

100% Service en support
Een professionele en gedegen aanleg van een datanetwerk is essentieel. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en advies.

WeKaDATA datanetwerk-diensten: