Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

UTP netwerken

Het aanleggen van een UTP netwerk behelst meer dan alleen het trekken van kabels. Het ontwerpen van de architectuur, implementeren en beheren van een fysieke infrastructuur gebaseerd op een UTP netwerk vergt tegenwoordig zeer specialistische kennis. Nieuwe architectuurmogelijkheden verhogen de flexibiliteit en de efficiëntie van de IT binnen de bedrijfsprocessen. Daarbij moet je niet alleen aan administratieve functies denken, maar ook aan de aansturing van fysieke bedrijfsprocessen of het Internet of Things (IoT).

UTP netwerk: solide basis in je computernetwerk

Een optimale werkplek is een werkplek waar alle IT-processen gestructureerd en volgens plan verlopen. Gebruikers willen de geboden functionaliteit optimaal kunnen benutten. Bij een eventuele storing wil je als ondernemer het productieverlies tot een minimum beperken. Dit bereik je met een goed functionerende ondersteuningspartner voor het netwerkbeheer.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“Ons UTP netwerk is op orde dankzij WeKaDATA. Ik houd me zonder zorgen bezig met mijn bedrijf.”

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

WeKaDATA beschikt over een ruime kennis en ervaring als het gaat om UTP netwerken. Wij analyseren de bestaande situatie en samen  kijken we naar de optimale oplossing voor jouw bedrijfssystemen. Daarbij bieden wij je graag een kosteneffectieve oplossing.

WeKaDATA verzorgt o.a.

  • aanleg of uitbreiding en beheer van het UTP netwerk
  • afhandeling van incidenten
  • uitvoering noodzakelijke kleine wijzigingen

Een UTP netwerk is bijna altijd maatwerk. WeKaData heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken, zodat we ook voor jouw onderneming snel een passende oplossing hebben.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?

De netwerkbekabeling wordt tegenwoordig uitgevoerd in universele bekabeling. Daarbij zorgen we altijd voor een ‘toekomstbestendige’ netwerkbekabeling. Op die manier beschik je altijd over voldoende aansluitingen, wanneer er uitbreidingen of aanpassingen van werkplekken nodig zijn. Vanzelfsprekend ondersteunt de netwerkbekabeling de door de organisatie gewenste protocollen. Alle informatie-uitwisseling wordt over de universele bekabeling getransporteerd, zowel VoIP(spraak), data als video. Daarom garanderen wij een perfecte kwaliteit van alle geleverde en geïnstalleerde netwerkbekabeling. Zo ben je de komende jaren zeker van een effectieve gegevensstroom.

 

 

Gegarandeerd de juiste netwerkoplossing

Alle kabels worden afgemonteerd op 19″ patchpanelen in 19” patchkasten. Hierdoor ontstaat in de patchkasten een overzichtelijk geheel. Op eenvoudige wijze kan verbinding worden gemaakt tussen de netwerkapparatuur en de gebruiker op de werkplek.

Op de werkplekken worden wandcontactdozen aangelegd voorzien van RJ45 aansluitingen met een unieke codering. Deze codering correspondeert met het desbetreffende poortje op het patchpaneel. Op deze manier kan met een simpele handeling de werkplek gekoppeld worden aan de netwerkapparatuur of de telefooncentrale.

WeKaDATA datanetwerk-diensten: