Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Zakelijk glasvezel maakt meer mogelijk

We verzenden steeds grotere bestanden, maar ook applicaties als Voice over IP (VoIP), Video on Demand, of video beveiliging zorgen voor meer belasting van het netwerk. Een optimale bandbreedte is dan geen overbodige luxe meer. Glasvezel is in staat om ondersteuning te bieden aan de voortdurende groei van de datacommunicatiemarkt. Met een zakelijk glasvezelnetwerk heb je de meest betrouwbare oplossing voor een toekomstbestendig communicatienetwerk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Zakelijk glasvezel bestellen?

Wij zijn op meerdere industriegebieden / bedrijventerreinen actief in de aansluiting en levering van glasvezelabonnementen. Elk gebied heeft zijn eigen mogelijkheden!
Meer weten? Klik dan snel op de knop Zakelijk glasvezel per gebied.

Voordelen van glasvezel:

De voordelen van zakelijk glasvezel liggen vooral in de grotere snelheden voor up- en downloaden. Ook als er grotere bestanden moeten worden verwerkt, blijft de snelheid stabiel. Glasvezel is toekomstbestendig en maakt groei binnen elke organisatie mogelijk.

“Sinds we glasvezel hebben, is onze up- en downloadsnelheid veel groter “

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

Je netwerk wordt met zakelijk glasvezel toekomstbestendig. De veelzijdigheid van de glasvezeloplossing maakt het eenvoudig om in de toekomst het netwerk te upgraden. Nieuwe gebruikers kunnen snel worden toegevoegd en bestaande glasverbindingen kunnen eenvoudig worden omgeleid naar alternatieve gebruikers.

  • hoge up- en downloadsnelheden
  • geen bekabeling in het gebouw meer nodig
  • makkelijk upgraden en uitbreiden

Niet iedere partij kan glasvezel op de juiste manier installeren. Dit vergt specifieke kennis van moderne technieken. WeKaDATA heeft deze deskundigheid in huis om een optimaal functionerend zakelijk glasvezelnetwerk aan te leggen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf en wordt ook toekomstbestendig.

 

Blown Fiber

De laatste ontwikkeling op het gebied van glasvezel is het aanbrengen van Blown Fiber. Hierbij wordt een buis gelegd met daarin 1 of meerdere lege buisjes. Deze lege buisjes kunnen worden gevuld met 2 tot maximaal 12 glasvezels. Een leeg buisje kan in de toekomst gevuld worden zonder dat het hele traject opnieuw geopend moet worden. Bovendien kan Blown Fiber goedkoop en eenvoudig een hogere bandbreedte toevoegen door extra glasvezels toe te voegen.

WeKaDATA datanetwerk-diensten: