Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
Selecteer een pagina
slide

Glasvezelnetwerken schieten uit de grond. Om voorbereid te zijn op de toekomst wordt er op steeds meer plaatsen gestreden voor de aanleg van een netwerk. Dit gaat per plaats en niet alle plaatsen zijn even ver in de realisatie van een netwerk. Een aantal plaatsen zitten nog in de aanvraag periode terwijl er in een andere plaats al wordt opgeleverd. Hieronder vindt je een overzicht:

Op dit moment zijn wij actief op de industrieterreinen in de volgende plaatsen/gebieden:

Dalfsen, Bedrijventerrein Rondweg
 

Abonnement, aansluitprovisie en maandelijkse kosten
Kijk voor alle actuele tarieven hier.

Deventer, A1 terrein, Weteringen, Bergweide en Kloosterlanden

Zakelijk glasvezel in Deventer gaat door

Alle bedrijven op het A1 terrein, de Weteringen, Bergweide en de Kloosterlanden kunnen een abonnement op een glasvezelverbinding gaan afsluiten. Zie hieronder voor het gebied.

Gebied glasvezel industrieterrein Deventer

Heb je al internet en twijfel of je daarom wel voor glasvezel moet gaan? Begrijpelijk, want er lijkt niet veel te veranderen. Maar met een glasvezel aansluiting wordt je verbinding veel sneller en ben je ook zekerder van een goede verbinding. Of het nu gaat om pintransacties, online werken, de beveiliging of telefonie. Wel zo fijn in dit digitale tijdperk.

Wij bieden diverse pakketten aan die daardoor goed aansluiten bij het bedrijf. Met een glasvezelverbinding heb je vanaf 50 tot 500Mbit ter beschikking. Daardoor kan iedereen binnen een bedrijf, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven, snel online werken en zijn er voldoende mogelijkheden om dit te upgraden mocht dit in de toekomst nodig zijn. De ervaring leert dat we alleen maar meer capaciteit nodig zullen gaan hebben.

Aanmelden kan met het formulier welke met bijgaande knop te downloaden is.

Aanmelden

Na het invullen graag e-mailen naar info@wekadata.nl.

 
Emmeloord, De Munt, Ecopark, Nagelerweg en bedrijvenpark A6

Abonnement, aansluitprovisie en maandelijkse kosten
Kijk voor alle actuele tarieven hier.

Heino, 't Zeegsveld

Abonnement, aansluitprovisie en maandelijkse kosten
Kijk voor alle actuele tarieven hier.

Lochem, Diekink

Abonnement, aansluitprovisie en maandelijkse kosten
Kijk voor alle actuele tarieven hier.

Raalte, Industrieterrein de Zegge

Op het industrieterrein De Zegge in Raalte is het glasvezelnetwerk inmiddels aangelegd. De aanleg hiervan was gratis voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Heb jij als ondernemer al wel een aansluiting maar nog geen abonnement?
Kijk dan snel hier

Aanmelden

Salland Zuid, Schalkhaar, Olst, Diepenveen, Lettele, Heeten, Bathmen

Het glasvezelnetwerk in Salland Zuid (waaronder de plaatsen Schalkhaar, Olst, Diepenveen, Lettele, Heeten en Bathmen vallen) is aangelegd. Dus ook jij kunt profiteren van alle mogelijkheden. En hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel qua snelheid voor het up- en downloaden, als zenderpakketten voor televisie en mogelijkheden voor telefonie.

Heb jij als ondernemer al wel een aansluiting maar nog geen abonnement? Dan kan je dit aanvragen via deze link.

Twello

Twello, industrieterrein Engelenburg

Het is definitief, op bedrijventerrein Engelenburg in Twello wordt een glasvezelnetwerk aangelegd. Er zijn voldoende aanmeldingen binnen gekomen en er wordt al hard gewerkt om dit netwerk te realiseren. Nog even en ook de ondernemers van dit bedrijventerrein kunnen profiteren van supersnel internet. Alle bedrijven op het terrein kunnen een abonnement op een glasvezelverbinding gaan afsluiten.

Ben je nu ook wel tevreden met je internet en twijfel je daarom of overstappen naar glasvezel wel nodig is? Dat snappen wij. Want ook met glasvezel heb je internet en kan je doen wat je nu ook doet. Toch is er wel een wezenlijk verschil; de verbinding wordt niet alleen sneller en zekerder. Met glasvezel ben je ook klaar voor de toekomst.

Steeds meer bedrijven gaan werken in de cloud, maken gebruik van online software pakketten, gaan live uitzenden (vloggen) of delen steeds groter wordende bestanden met elkaar of met klanten. Allemaal goede redenen om toch te kiezen voor glasvezel. Je kan een basispakket namelijk makkelijk uitbreiden met extra diensten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Aanmelden? Dat kan via onderstaande aanmeldknop!

Vechtdal

Nog niet aangemeld? Meld je snel aan via onderstaande knop!

Zwolle, de Marslanden (B t/m F)

Voor de Marslanden B t/m F zijn er voldoende aanmeldingen. Er wordt dan ook al snel begonnen met de aanleg van een netwerk.

Nog niet aangemeld voor een glasvezelabonnement? Geen probleem! Gebruik onderstaande knop en vul het formulier in.

Zwolle, de Marslanden G en Oosterenk - PEC Zwolle

 

Op de Marslanden G en op Oosterenk – PEC Zwolle is het glasvezelnetwerk inmiddels aangelegd. Wanneer jij al wel een aansluiting hebt maar nog geen passend abonnement dan helpen wij je graag verder. Voor een overzicht en om je aan te melden; klik hier. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zit je bedrijf niet op de genoemde industriegebieden? Geen nood, ook dan kunnen wij je voorzien van goede internetvoorzieningen en diensten. Neem gewoon even contact met ons op en we kijken samen wat het beste bij je bedrijf past.