Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Uw bedrijf veiliger met IP- beveiliging

Een uitstekende bedrijfsbeveiliging is tegenwoordig helaas een noodzaak gebleken. Met IP-beveiliging heeft u een keuze aan relatief goedkope oplossingen die effectief werken. U bespaart kosten aangezien diefstal, inbraak, vandalisme of een overval voorkomen kunnen worden. Ook heeft bewaking invloed op uw verzekeringspremie.

Wat zijn IP Camera’s ?
Een IP camera is verbonden met het netwerk. De beelden die worden gemaakt zullen via het netwerk worden opgeslagen. Daarnaast beschikken deze camera’s over intelligente en bijpassende software. Hierdoor is het mogelijk om online live met uw camera’s mee te kijken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om via een app op uw smartphone of tablet toegang te krijgen tot uw camerasystemen. Er zijn ook camera’s waarbij u niet alleen kunt meekijken maar deze ook op afstand kunt bedienen. Een ander voordeel is dat er bij uitbreiding van het systeem alleen een extra licentie nodig is per camera.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“De bewakingscamera’s leggen niet alleen vast, maar schrikken ook af. De veiligheid is sterk vergroot. “

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Kosten besparen en problemen voorkomen.
Goede IP-beveiliging bespaart kosten. U heeft niet alleen minder schade, maar u bespaart ook op uw verzekeringspremie.

Optimale oplossingen 
WeKaDATA adviseert u welke IP-beveiliging het beste bij uw bedrijf past. Onze adviseurs komen bij u op locatie om een situatieschets te maken. Op basis hiervan maken we een IP beveiligingsplan. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken verzorgen wij de installatie. Dit zal altijd worden uitgevoerd door één van onze gecertificeerde specialisten.

100% ondersteuning
U hoeft zich geen zorgen te maken over uw beveiligingsniveau’s. Met WeKaDATA bent u altijd verzekerd van support, service en advies. Zo blijft uw bedrijf veilig.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?