Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Jouw bedrijf veiliger met IP- beveiliging

Een uitstekende bedrijfsbeveiliging is tegenwoordig helaas een noodzaak gebleken. Met IP-beveiliging heb je een keuze in relatief goedkope oplossingen die effectief werken. Je bespaart kosten aangezien diefstal, inbraak, vandalisme of een overval voorkomen kunnen worden. Ook heeft bewaking invloed op de verzekeringspremie.

Wat zijn IP Camera’s ?
Een IP camera is verbonden met het netwerk. De beelden die worden gemaakt zullen via het netwerk worden opgeslagen. Daarnaast beschikken deze camera’s over intelligente en bijpassende software. Hierdoor is het mogelijk om online live met de camera’s mee te kijken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om via een app op je smartphone of tablet toegang te krijgen tot het camerasystemen. Er zijn ook camera’s waarbij je niet alleen kunt meekijken maar deze ook op afstand kunt bedienen. Een ander voordeel is dat er bij uitbreiding van het systeem alleen een extra licentie nodig is per camera.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“De bewakingscamera’s leggen niet alleen vast, maar schrikken ook af. De veiligheid is sterk vergroot. “

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Kosten besparen en problemen voorkomen.
Goede IP-beveiliging bespaart kosten. De camera’s schrikken af waardoor inbrekers je pand eerder links laten liggen (bespaart kosten van schade na (poging) tot inbraak, maar het bespaart ook op de kosten van je verzekeringspremie.

Optimale oplossingen 
WeKaDATA adviseert je welke IP-beveiliging het beste bij jouw bedrijf past. Onze adviseurs komen op locatie om een situatieschets te maken. Op basis hiervan maken we een IP beveiligingsplan. Wanneer je een keuze hebt gemaakt verzorgen wij de installatie. Dit zal altijd worden uitgevoerd door één van onze gecertificeerde specialisten.

100% ondersteuning
Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiligingsniveau’s. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en advies. Zo blijft je bedrijf veilig.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?