Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

IP-bewegingsdetectie

Op grote terreinen zoals een parkeerplaats, bedrijventerrein of schoolplein wil je een beweging niet alleen detecteren maar ook vastleggen. Met behulp van Digital autotracking is dat mogelijk. Digital autotracking laat megapixel camera’s bewegingen automatisch detecteren, inzoomen en bewegende objecten volgen. Dit is mogelijk door de digitale PTZ functie. De beveiliging kan met behulp van live monitoring incidenten beter inschatten om vanuit daar eventueel te handelen.

Nadeel van een dergelijke camera is dat bij het inzoomen een tweede beweging niet meer wordt gedecteerd. Die waarneming gaat dus verloren. Is er een mogelijkheid om in te zoomen op een beweging en toch alles te blijven overzien? Ja, dat kan nu met Digital Autotracking.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“IP-bewegingsdetectie met Digital Autotracking is een enorme vooruitgang in de beveiling van grotere buitenruimten.”

Verschil tussen digitale en mechanische autotracking

Digital Autotracking volgt niet één beweging maar volgt meerdere bewegingen. Bij één beweging wordt digitaal ingezoomd. Wordt er een volgende beweging gedetecteerd, dan zoomt de camera uit tot beide bewegingen in beeld zijn. Dit is één van de grote voordelen van detecteren en inzoomen bij beweging, maar toch het overzicht houden op een parkeerplaats of bedrijventerrein. De beveiliging wordt daarmee nog beter.

WeKaDATA installeert de camera’s i.s.m. eigen beveiligingsmedewerkers of volgens je eigen beveiligingsplan. We regelen de software in, zodat jouw beveiligingsmedewerkers snel gebruik kunnen maken van digitale autotracking.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?