Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Kentekenherkenning

Veiligheid, doorstroming en logistieke procescontrole worden steeds vaker gekoppeld aan kentekenherkenning. Controle, veiligheid en vlotte doorstroming staan hierbij voorop.

Toegangscontrole

Kentekenherkenning vormt een essentieel onderdeel van de toegangscontrole. Denk bijvoorbeeld aan toegang bij parkeerterreinen van bedrijven of hotels, benzinestations of bijvoorbeeld zorginstellingen. Daarnaast biedt dit ook voordelen voor procescontrole en toezicht op laden en lossen.

Serviceverlening

Naast veiligheid speelt het verlenen van een hoger servicelevel een rol bij de keuze voor kentekenherkenning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toegang tot een garage, waarbij de kentekenherkenning pasjes en toegangscodes vervangt. Dit is uitermate vriendelijk voor gebruikers van bijvoorbeeld hotelgarages, parkeerterreinen van scholen, zorginstellingen, flatgebouwen en noem maar op.

Snellere doorstroming

Met kentekenherkenning is er geen gedoe met pasjes en uitrij-kaarten meer nodig. De camera herkent een voertuig en reageert direct. Hierdoor wordt de doorstroming bij zowel in-als uitrijden bevorderd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! 

“Gasten en medewerkers kunnen zonder gedoe veilig parkeren. Wij weten precies welke voertuigen er op het terrein zijn”

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Kentekenherkenning is niet alleen geschikt voor bedrijven met een eigen afgesloten parkeerplaats of parkeergarage, maar ook om logistieke processen te stroomlijnen. Enkele voordelen:

  • Je houdt compleet overzicht van de voertuigen die op het bedrijfsterrein aanwezig zijn
  • Grotere service voor medewerkers en/of gasten
  • Sturen van logistieke stromen bij bijvoorbeeld laden en lossen
  • Snellere doorstroming.

WeKaDATA adviseert je graag en heeft een uitstekend team van vakmensen die de camera’s installeren en de software inregelen.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?