Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Inbouw carkit; essentieel voor elke ondernemer

Tijdens het rijden mag u alleen handsfree bellen. Een inbouw carkit is daarom geen overbodige luxe voor de huidige ondernemer of buitendienstmedewerker.

Voor probleemloos en veilig bellen zijn er diverse opties. Van een simpele carkit die in een sigarettenaansteker past, tot een vast inbouwtoestel. Uiteraard zitten er grote verschillen in kwaliteit en prijs tussen alle mogelijke oplossingen. Wij adviseren u graag voor de beste maatwerkoplossing.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“Veilig rijden en bellen begint met de inbouw carkit. We bouwen deze in bij u op locatie. “

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Als klant bij WeKaDATA kunt u vanzelfsprekend verwachten dat u goed wordt voorgelicht over de beste handsfree-oplossing voor uw toestel, auto en belgedrag. Of het nu gaat om personenauto’s of vrachtauto’s. Met alle plezier leggen wij u de voor- en nadelen uit als het gaat om alle mogelijkheden voor mobiele telefonie in uw voertuig.

Inbouw carkit op locatie

Wij verzorgen het inbouwen van carkits, tablet, autonavigatie systemen en andere mobiele randapparatuur. Groot voordeel voor u is dat wij daarvoor naar u komen. U kunt gewoon blijven werken tijdens het inbouwen van uw carkit.

iPad op uw dashboard

Uniek is de iPad in de auto. Deze kan met een carkit op het dashboard worden gemonteerd. De apps op de iPad zoals telefoon, muziek en navigatie zijn op deze manier eenvoudig en overzichtelijk te gebruiken. De carkit voor de iPad is ook met losse microfoon te leveren. De kit kan op locatie of bij ons worden ingebouwd.

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?