Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
Selecteer een pagina
slide

MTB CLINIC 2019                                 

Evenement voor alle Sallandse ondernemers

Met wielerlegende Rob Harmeling!   

 

Donderdag 27 juni 2019 wordt er een mountainbike clinic georganiseerd door Uitzendbureau Salland en WeKaDATA.

Aanmelden kan nog tot en met maandag 10 juni.

Netwerken met alleen een hapje en een drankje is natuurlijk ook heel gezellig. Maar Wibo Kloosterman (WeKaDATA) en Jan van Heun (Uitzendbureau Salland) wilden graag eens wat anders. En beide zijn enthousiaste moutainbikers dus het idee van een clinic kwam al snel naar voren. De eerste editie was in 2017 en vanwege het grote succes wilden de beide heren er graag een vervolg aan geven!

Een gezellige en sportieve middag om kennis te maken met deze mooie sport. Maar ook om eens op een andere manier kennis te maken en/of bij te praten met collega-ondernemers uit de regio.

De clinic
De clinic start bij WRBikes in Haarle. Na een korte kennismaking met de andere deelnemers gaan we onder begeleiding van een professional aan de slag. En dat is niet zomaar een professional, maar wielerlegende Rob Harmeling. Niet alleen bekend van zijn prestaties op de fiets maar ook als vaste gast in de Avondetappe. De clinic is zowel voor onervaren MTB’ers als voor de ervaren fietser. Er wordt door de instructeur(s) rekening gehouden met de verschillen in niveau.

De uitleg en de route zal in en om Haarle zijn waarbij er in totaal een afstand van 15 tot 35 kilometer (afhankelijk van het niveau) zal worden afgelegd. Ben je niet in het bezit van een mountainbike? Geen nood, deze kan inclusief helm geleend worden. Geef dit dan bij je aanmelding aan ons door.

Bij terugkomst is er de mogelijkheid om je even op te frissen en om de fiets schoon te maken.

Het programma nog even in het kort:

13.00 Inloop bij WRBikes in Haarle
13:15 Koffie en een appeltaartje
14:00 Start clinic
17:00 Einde clinic
17:30 BBQ
19:00 Einde programma

Bijpraten
Na afloop van de clinic is er natuurlijk uitgebreid de tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. En wees niet bang, naast de sport houden de beide organisatoren ook van lekker eten en gezelligheid. Dus er wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd.

 

Wil je als ondernemer kosteloos kennis maken met deze sport en na afloop gezellig bij praten met andere ondernemers?

Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!

Helaas, de inschrijftermijn is verlopen. Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@wekadata.nl en wij nemen zsm contact met je op!

WeKaDATA

 

Van kantoorautomatisering tot cloudoplossingen, van telefonie tot mobiel en beveiliging. Digitale diensten zijn niet meer weg te denken in de zakelijke omgeving. WeKaDATA is jouw partner voor deze diensten. Jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw klanten. Wij zorgen dat de digitale werkplek up-to-date is.

Uitzendbureau Salland is onderdeel van de Salland Groep. Zij streven er naar om in de regio een belangrijke rol te spelen op het gebied van werk. Hiervoor leveren zij verschillende personeelsdiensten. Niet alleen als uitzendbureau maar ook op het gebied van personeelsadvies en bemiddeling.

WRBIKES is de specialist op het gebeid van KTM fietsen. Dit Oostenrijkse merk staat bekend om de optimale verhouding prijs en kwaliteit, de fraaie vormgeving en excellente service. WRBIKES heeft alle MTB, race en E-bikes in het assortiment dus alles kan ook daadwerkelijk persoonlijk getest worden in Haarle.