Einde Windows 10 Home en Pro versie 1909

Einde Windows 10 Home en Pro versie 1909

03-05-2021

Microsoft stopt 11 mei 2021 de ondersteuning van Windows 10 Home en Pro versie 1909. Dit houdt in dat gebruikers geen beveiligingsupdates meer ontvangen.

Beveiligingsupdates zorgen ervoor dat al je apparaten en gegevens veilig blijven en beschermen je PC tegen virussen, spyware en andere malware. Het is dus belangrijk om je PC continue bij te werken naar de nieuwste beschikbare versie van Windows 10. Windows Update werkt dit automatisch bij naar de nieuwste versie, maar in sommige gevallen mislukt dit bijwerken. Dit betekent dat de beveiliging niet volledig is en dat het apparaat een zwakke plek heeft voor aanvallen. Veiligheid is zeer belangrijk voor ons, dus we willen wij laten weten wat je in dit geval moet doen.

Wat moet je doen

Selecteer controleren op updates om naar de pagina Windows Update te gaan in instellingen. Of ga naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging en selecteer op de pagina Windows Update de optie Naar updates zoeken.

Download en installeer alle beschikbare updates. Is de PC helemaal bijgewerkt controleer dan de versie van Windows 10 die geïnstalleerd is op de PC. Vraag hiervoor Info van het systeem op. Of ga naar Instellingen > Systeem en selecteer de pagina Info. Controleer onder Windows-specificatie het versie nummer. Ondersteunde versies van Windows 10 zijn 2004 en 20H2.

Het is mogelijk dat een probleem op het apparaat de update verhindert of dat het apparaat de nieuwste versie van Windows niet ondersteunt. Problemen bij het voorkomen van updates zijn mogelijk stuurprogramma's, niet voldoende vrije schijfruimte of andere problemen. Kom je er met bovenstaande instructie niet uit? Neem dan even contact met ons op.

Deel op je social!
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden