Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

WeKaDATA,
jouw kennispartner bij ICT- & Telecomvragen.

In een wereld die steeds sneller draait en waarbij bereikbaarheid steeds belangrijker wordt is de ICT het kloppend hart van elk bedrijf. Automatisering, VoIP, Apps, Office 365 etc. Alles om je bedrijf in “optima forma te houden! Zoals je mag verwachten, volgen wij de ontwikkelingen in ons vak op de voet.

Met diensten zoals beheer, onderhoud, beveiliging en advies en oplossingen op het gebied van IT, Internet, (mobiele) Telefonie, (draadloze) Netwerken en Cloudoplossingen zorgen wij voor deze zekerheid. Professionele ondersteuning, snelle (re)actie en flexibele service zijn daarbij essentieel. Je wil niet dat jouw processen worden verstoord of dat je in moet leveren in bereikbaarheid.

Directeur/eigenaar Wibo Kloosterman legt uit: “Met al onze klanten streven wij naar een langdurige relatie. We weten wat er speelt bij deze bedrijven en waar de prioriteiten liggen. Dat we uiterst integer omgaan met de aan ons toevertrouwde informatie is vanzelfsprekend. We denken (pro)actief mee over praktische ICT- en Telecomoplossingen. We snappen ook dat het soms anders loopt dan gepland. Ook dan zijn we flexibel. En natuurlijk zijn we er trots op dat we bekend staan om onze snelle reactie, vlotte service en no-nonsens aanpak.”

Ben jij kritisch als het gaat om jouw bedrijfsprocesomgeving? Wij ook!

Dat is ons vak. En dat doen we met veel plezier!

 

WeKaDATA pand Boeierstraat 6 RaalteWibo begon een dikke twintig jaar geleden vanaf de zolderkamer een telecom-bedrijf. Sinds die tijd is WeKaDATA fors gegroeid. Ons team bestaat nu uit een kleine twintig medewerkers en onze expertise is flink uitgebreid. Want wij bieden totaaloplossingen. Van VoIP-systemen tot ICT-systemen en van mobiele telefonie tot cloudoplossingen. WeKaDATA werkt vooral in de regio ‘groot’ Salland. En die zolderkamer? Die is vele jaren geleden al ingeruild voor een pand met belevings- en trainingscentrum!

 

 

Heb je nog vragen?
Bel ons dan op
0572 – 38 27 79

Werken bij WeKaDATA

WeKaDATA heeft een enthousiast team van ICT en Telecom specialisten en ondersteunend personeel. Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan hier alle actuele vacatures.

Het WeKaDATA team

Wibo

Wibo

Thea

Thea

Leon

Leon

Maureen

Maureen

Peter

Peter

Miranda

Miranda

Allard

Allard

Vacature Servicedesk Medewerker

Vacature Servicedesk Medewerker

Hans

Hans

Harry

Harry

Leon

Leon

Vacature Systeembeheerder

Vacature Systeembeheerder

Richard

Richard

Marcel

Marcel

Levi

Levi