Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

WeKaDATA,
jouw kennispartner bij ICT- & Telecomvragen.

In een wereld die steeds sneller draait en waarbij bereikbaarheid steeds belangrijker wordt is de ICT het kloppend hart van elk bedrijf. Automatisering, VoIP, Apps, Office 365 etc. Alles om je bedrijf in “optima forma te houden! Zoals je mag verwachten, volgen wij de ontwikkelingen in ons vak op de voet.

Met diensten zoals beheer, onderhoud, beveiliging en advies en oplossingen op het gebied van IT, Internet, (mobiele) Telefonie, (draadloze) Netwerken en Cloudoplossingen zorgen wij voor deze zekerheid. Professionele ondersteuning, snelle (re)actie en flexibele service zijn daarbij essentieel. Je wil niet dat jouw processen worden verstoord of dat je in moet leveren in bereikbaarheid.

Wij leggen het graag als volgt uit: “Met al onze klanten streven wij naar een langdurige relatie. We weten wat er speelt bij deze bedrijven en waar de prioriteiten liggen. Dat we uiterst integer omgaan met de aan ons toevertrouwde informatie is vanzelfsprekend. We denken (pro)actief mee over praktische ICT- en Telecomoplossingen. We snappen ook dat het soms anders loopt dan gepland. Ook dan zijn we flexibel. En natuurlijk zijn we er trots op dat we bekend staan om onze snelle reactie, vlotte service en no-nonsens aanpak.”

Vanaf 1 maart 2020 heeft WeKaDATA haar krachten gebundeld met Solid Partners, Sibat en Locosoft. Samen gaan zij verder als Solid Partners ICT Groep. Toch zullen huidige klanten weinig verandering merken. De vier bedrijven hebben dezelfde bedrijfscultuur, kennen de regio en staan dicht bij de klant. Door samen te werken kunnen we elkaar alleen maar versterken en daarmee onze klanten nog beter van dienst zijn. WeKaDATA is nog steeds gewoon gevestigd aan de Boeierstraat 6 in Raalte. We blijven met hetzelfde team werken en onze naam? Die blijft gewoon bestaan en krijgt alleen een toevoeging.

Ben jij kritisch als het gaat om jouw bedrijfsprocesomgeving? Wij ook!

Dat is ons vak. En dat doen we met veel plezier!

Heb je nog vragen?
Bel ons dan op
0572 – 38 27 79

Het WeKaDATA team

Hans

Hans

Thea

Thea

Leon

Leon

Peter

Peter

Allard

Allard

Vacature ICT Specialist

Vacature ICT Specialist

Harry

Harry

Maureen

Maureen

Vacature Office365  Consultant

Vacature Office365 Consultant

Richard

Richard

Marcel

Marcel

Levi

Levi