Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

WeKaDATA,
dè ICT partner voor ondernemers

ICT is de ruggegraat van elk bedrijf. Professionele ondersteuning, snelle (re)actie en flexibele service zijn essentieel. U wilt immers dat uw processen niet worden verstoord en een optimale bereikbaarheid. Met diensten zoals beheer, onderhoud, beveiliging en advies en oplossingen op het gebied van IT, Internet, (mobiele) Telefonie, (draadloze) Netwerken en Cloudoplossingen zorgt WeKaDATA voor deze zekerheid. Dus meer rendement én resultaat.

Directeur/eigenaar Wibo Kloosterman legt uit: “Met al onze klanten streven wij naar een langdurige relatie. We weten wat er speelt bij deze bedrijven en waar de prioriteiten liggen. Dat we uiterst integer omgaan met de aan ons toevertrouwde informatie is vanzelfsprekend. We denken (pro)actief mee over praktische ICT- en telecomoplossingen. We snappen ook dat het soms anders loopt dan gepland. Ook dan zijn we flexibel. En natuurlijk zijn we er trots op dat we bekend staan om onze snelle reactie, vlotte service en no-nonsens aanpak.”

 

Door integratie meer resultaat en rendement!

 

Zoals u mag verwachten, volgen wij de ontwikkelingen in ons vak op de voet. Op dit moment nemen de mogelijkheden voor cloudoplossingen in rap tempo toe. Deze implementeren wij bij tal van organisaties, echter nooit zonder de huidige omgeving uit het oog te verliezen. Dat is onze kracht. We integreren de nieuwste oplossingen in bestaande systemen. Zo bieden we onze opdrachtgevers meer resultaat en rendement. Dat is ons vak. En dat doen we met veel plezier!

Wibo Kloosterman begon zo’n twintig jaar geleden vanaf een zolderkamer een ICT-bedrijf. WeKaDATA is fors gegroeid. Ons team bestaat nu uit een kleine twintig medewerkers en onze expertise is flink uitgebreid. Want WeKaDATA biedt totaaloplossingen. Van telefooncentrale tot ICT-systeem en van mobiele telefonie tot cloudoplossing. WeKaDATA werkt vooral in de regio ‘groot’ Salland. En de zolderkamer? Die is vele jaren geleden al ingeruild voor een mooi pand – mét belevings- en trainingscentrum – aan de Boeierstraat 6 in Raalte.

 

 

Heb je nog vragen?
Bel ons dan op
0572 – 38 27 79

Werken bij WeKaDATA

WeKaDATA heeft een enthousiast team van IT en Telecom specialisten en ondersteunend personeel. Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan hier alle actuele vacatures.

Het WeKaDATA team

Wibo

Wibo

Thea

Thea

Leon

Leon

Maureen

Maureen

Peter

Peter

Miranda

Miranda

Allard

Allard

Levi

Levi

Hans

Hans

Harry

Harry

Joost

Joost

Mark

Mark

Richard

Richard

Marcel

Marcel

Allon

Allon

Vacature Telecom/VoIP

Vacature Telecom/VoIP