Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Bedrijfscultuur WeKaDATA B.V.

De WeKaDATA bedrijfscultuur is de manier waarop wij zaken doen. Dat bestaat uit onze normen, waarden en de wijze waarop wij met onze klanten werken. Daarbij staat de klant, onze eerlijkheid en specifiek de reputatie van WeKaDATA centraal. We realiseren ons dat onze gedragingen weerspiegelen in het beeld dat de klant van ons (en ons bedrijf) heeft. Door gezamenlijk – als team – deze normen en waarden te delen, bevestigen we dat dit een doorlopend proces is en dat iedereen ons hierop kan aanspreken!

Eerlijkheid en transparantie
Eerlijkheid is de belangrijkste waarde! We doen wat we zeggen en zijn transparant in onze gedragingen. Niet alleen naar de klant, maar ook naar elkaar!

Creativiteit
Creativiteit en een onafhankelijke opstelling zijn een belangrijk onderdeel van onze uitgangspunten. Het goed omgaan met veranderingen en kansen heeft ons gebracht waar wij op dit moment staan en vormt de basis voor de toekomst. We nemen verantwoordelijkheid om altijd naar de beste manier te zoeken om zo tot topkwaliteit te komen. We staan open voor nieuwe inzichten in plaats van het vasthouden aan tradities ‘zo doen we het al jaren….”.

Klanten Service
We doen ons werk met passie en betrokkenheid bij onze klanten en blijven vragen hoe we het doen en wat ze verwachten. We kennen onze klanten goed zodat we kunnen inschatten wat ze willen, wat ze niet willen en waar de uitdagingen uit bestaan. Een goede relatie garandeert klanttevredenheid en zorgt voor een stevige basis van onze onderneming. Verwachtingen overtreffen behoort bij de standaard aanpak van onze manier van zaken doen.

Positieve instelling
We zijn een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Door een positieve insteek versterken wij ons zelf en zorgen we voor een plezierige werkplek. Er is geen ruimte voor negativisme! Een positieve instelling is de basis voor topprestaties!

Kwaliteiten
Onze ervaring en kennis maakt wie we zijn. Iedereen heeft talenten of specifieke kwaliteiten die een onderdeel vormen van ons team. Daarbij staan onze eigen waarden en normen centraal. We snappen dat ‘wat we er in stoppen er ook weer uit komt’! We zijn trots op de manier hoe we zaken doen!

Ervaring en kennis
We realiseren ons dat onze huidige ervaring en kennis afhankelijk is van de (steeds snellere) veranderende wereld. We geloven daarom dat doorlopend leren een van de belangrijkste onderdelen vormt van onze zakelijke benadering. Wij geloven dat training en delen van kennis de sleutel is van succesvolle medewerkers (en klanten).

Omgangsvormen
Succesvolle teams zijn gebouwd op persoonlijke relaties en interesse in elkaar. We vragen aan collega’s hoe het met ze gaat en luisteren met interesse. We staan achter heldere communicatie. We realiseren ons dat iedereen wel eens een ‘mindere’ dag heeft en proberen daar rekening mee te houden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Werken bij WeKaDATA

WeKaDATA heeft een enthousiast team van IT en Telecom specialisten en ondersteunend personeel. Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan hier alle actuele vacatures.