Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
Selecteer een pagina
slide

Providers en merken 

Om de automatisering binnen een organisatie optimaal te laten functioneren tegen zo laag mogelijke kosten is een goede visie, een optimale inrichting van de IT-infrastructuur en een effectieve ondersteuning van groot belang. Een optimale inrichting van de IT-infra-structuur zorgt voor een betere beheersbaarheid en stabiliteit van uw automatisering. Om dit te bereiken is een goed netwerkbeheer en monitoring een essentieel onderdeel.

Providers

Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van mobiele telecommunicatie is het vaak moeilijk een goed beeld te verkrijgen en te bepalen welke provider het beste bij u past.

WeKaDATA is de onafhankelijke dealer van Telfort, Vodafone, KPN, T-mobile, Tele2 en Mobile Service en kan u hierbij als onafhankelijke partij van dienst zijn. Wij starten met een uitgebreide analyse van uw gedrag met betrekking tot mobiel bellen, werken en de plaats waar u dit doet. Vervolgens kunnen onze adviseurs u van een gedegen totaaladvies voorzien die aansluit bij de toekomstvisie, wensen en eisen van uw organisatie. Dankzij de trainingen die onze adviseurs met grote regelmaat bij de genoemde providers volgen, kunt u er bovendien van uit gaan dat onze adviseurs van alle ontwikkelingen binnen de mobiele telecommarkt op de hoogte zijn.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“Onze mobiele telefoonkosten hebben we nu compleet onder controle.”

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?