Referenties over Solid Partners

Op deze pagina vindt je een verzameling aan referenties die we graag met je delen omdat we er trots op zijn. We hebben een grote diversiteit in klanten, projecten en diensten. Op dit moment zijn wij druk aan het werk om nog veel meer casussen en oplossingen online te zetten.

Dus zie je (nog) geen referentie in jouw branche? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we je dan in contact brengen met een klant uit jouw branche of waar wij een soortgelijk project hebben uitgevoerd.  

Ron Janssen

Operations supervisor | Go Ahead Eagles

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT

Bekijk de business case

Mary Ann Schoppema

Senior Office Manager | Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Bekijk de business case

Wendy Veurtjes

Senior Office Manager | Infense advocaten

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

Bekijk de business case

Marcel Wijnbergen

Data- en applicatie beheer | Nicovij

De leden (Enorm en Profnorm) van Nicovij maken gebruik van centrale diensten. Of het nu gaat om marketing, of gezamenlijke inkoop. Goede ICT systemen zorgen voor “just-in-time” leveringen.

Bekijk de business case

Jeroen Prinsen

Notaris | Smalbraak

Gewoon goed geregeld! Dat is waar wij als notariskantoor voor staan. En wij uiteraard ook van onze ICT partner verwachten.

Bekijk de business case

Hans van Zuidam

Algemeen directeur | PS Koeltechniek

PS Koeltechniek weet als geen ander hoe belangrijk service is naar haar klanten. Dit is iets wat zij ook verwachten van haar ICT dienstverlener

Bekijk de business case

Ivo Kremer

Business manager | RM Sanitair

Wij zijn zonder problemen gemigreerd naar een hybride Cloud omgeving. Voor komend jaar gaan wij samen met Solid Partners aan de slag om onze applicatie landschap verder te professionliseren.

Bekijk de business case

Michael Schotman

Manager Finance & Control | State of Football

Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek

Bekijk de business case

Johan Wichgers

ICT Manager | Transferro

Deskundigheid, brede kennis en het proactief meedenken maakt Solid Partners de perfecte aanvulling voor de ICT afdeling van Transferro.

Bekijk de business case
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden