Business Software

Solid Partners weet als geen ander dat het vinden van goede bedrijfssoftware voor veel ondernemers een hels karwei is. Van organisaties wordt verwacht dat zij steeds wendbaarder worden en zich flexibel bewegen om aansluiting te houden bij de veranderende markt.

Hoe wendbaar is jouw organisatie? En belangrijker nog: hoe flexibel is jouw applicatielandschap om zich aan te passen aan een wendbare organisatie? We leven immers in een tijdperk waarin de technologie steeds verder zijn intrede zal doen op verschillende vlakken. Denk hierbij aan de digitale transformatie en industrie 4.0. Zaken waar ondernemingen in elke sector mee te maken krijgen.

 

Business software concepten

Solid Partners biedt organisaties een tweetal concepten voor business software, namelijk:

  • Affinity: specifieke business software voor de groothandel en importeurs
  • Cube: flexibele en wendbare business software op maat

Daar waar Affinity software specifiek gebouwd is om het proces te ondersteunen voor de  houthandel, groothandel en importeurs, hebben wij Cube ontwikkeld om jouw business voor een zeer breed segment te ondersteunen.

Juiste dynamiek

Met onze consultancy afdeling kijken wij eerst samen naar het proces van een organisatie, maar ook naar de dynamiek van de markt en het marktsegment waarin jij je beweegt. Waar liggen de kansen op het gebied van procesverbetering, klantbeleving (customer journey) en het ondersteunen van processen van groeiende organisaties? De juiste dynamiek van deze kenmerken zorgt ervoor dat jouw organisatie al snel wendbaar wordt. Iets waar Solid Partners je graag bij helpt.

Affinity

Onze software, speciaal ontwikkeld voor houthandelaren en importeurs waarbij de handelsadministratie en verschillende processen geautomatiseerd worden.

Lees meer

Cube

Wij konden het niet vinden, dus bouwden we het zelf; Cube. Bedrijfssoftware die aan te passen is naar jouw wensen.

Lees meer

Business cases

RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden