PallSite

Solid Partners ziet dat veel websites worden ontwikkeld vanuit een marketingafdeling. Dat is niet vreemd, want een website is nodig om jezelf en je organisatie te uiten. Maar wat levert een website eigenlijk op? Solid Partners kijkt hier net even anders tegenaan. Los van het feit dat een website er mooi moet uitzien, nemen wij ook de technische kant in acht. Dit zijn bijvoorbeeld enkele vragen die op dat moment bij ons opkomen:

 • Wie bezoeken dagelijks jouw website?
  • En welke kansen heb je op dat moment gepakt en welke zijn er aan je voorbijgegaan?
 • Waar komt de informatie terecht die bezoekers achterlaten wanneer ze een formulier hebben ingevuld? In een mailbox of op een andere locatie?
  • Hoe monitor je vervolgens de opvolging van deze potentiële lead?
  • En waarom schiet je dit verzoek niet direct in je CRM-systeem?
 • Welke product- en dienstpagina’s op de website worden het meest bezocht en waarom zijn deze interessanter dan de andere diensten die je aanbiedt?
  • Kortom, wat doe je met de informatie van je klantbezoeken met betrekking tot je portfolio?

 

Gebruik data in je voordeel

Wij zien als geen ander dat veel organisaties wel data hebben, maar hier niets mee doen. Een gemiste kans! Deze data kan je namelijk verder helpen. Helpen in de ontwikkeling van je organisatie. Helpen om de focus te leggen op de vraag vanuit de markt. Helpen om je marketingbudget op een goede manier te besteden.

Solid Partners is in staat je te helpen om je website technisch aan te lijnen met je overige systemen via onze integratieservices. Hierbij kun je denken aan een CRM-pakket, een klantportaal, een webshop of business software. Voor de toekomst geldt dat wij steeds meer data tot onze beschikking hebben. De vraag is alleen hoe wij dit in ons voordeel kunnen laten werken.

Technische kant van websites

Een website is hier een goede start voor. Niet alleen om je organisatie op een goede manier te presenteren, maar vooral om je marktpositie verder uit te bouwen of te versterken met behulp van de juiste techniek. Ook als je zelf een goede marketingafdeling of een partner op het gebied van grafische vormgeving hebt die de website zelf zou kunnen bouwen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij faciliteren het platform en de techniek, waarna je zelf de grafische vormgeving en content kunt verzorgen. Heb je deze kennis niet in huis? Dan kunnen wij dit voor je verzorgen en helpen wij je graag om je gehele website van A tot Z op te leveren.

Meer weten wat wij op gebied van websites en integraties voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs! 

Website Oplossingen

Solid Partners kan jou bijstaan in het bouwen van je website, wij hebben hier drie verschillende pakketten voor!

Lees meer

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden