Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Werk jij nog met Windows Server 2008 of Windows Server 2008 R2? Dan is het nu tijd om over te stappen. Vanaf 14 januari 2020 worden beide niet langer ondersteund door Microsoft. Blijf je dus na die tijd gebruik maken van Server 2008 dan loop je behoorlijk wat veiligheidsrisico’s. Met het stoppen van de ondersteuning vervallen namelijk ook de beveiligingsupdates! Dus de hoogste tijd om te kijken naar een goede opvolger.

De drie belangrijkste redenen om over te stappen naar bijvoorbeeld Windows Server 2019 of een HP Gen10 Server:

  1. Met een server bescherm jij jouw gegevens tegen cybercrime en minimaliseer je het risico op een aanval.
  2. Efficiëntie. In de afgelopen jaren zijn de kracht en flexibiliteit van servers alleen maar uitgebreid. Met een nieuwe server kan je weer jaren vooruit.
  3. Steeds meer bedrijven schakelen over naar de cloud of zijn daar mee bezig. Met een nieuwere server kan je nog beter profiteren van de voordelen van werken in de cloud.

Wij hebben hieronder nog twee voorbeelden van een nieuwe server uitgelicht. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Windows Server 2019

WIndows Server 2019 is de laatste grote release van Microsoft op het gebied van serverplatforms. Belangrijkste punten in de vernieuwing zijn beveiliging, hybrid cloud en hyper converged infrastructure. System Insights is een nieuwe functie die beschikbaar is in Windows Server 2019 en die lokale voorspellende analysemogelijkheden biedt voor Windows Server. Deze voorspellende mogelijkheden analyseren lokaal Windows Server-systeemgegevens, zoals prestaties en gebeurtenissen, en verschaffen inzicht in de werking van de servers. De uitkomsten helpen je de operationele kosten te verminderen die samenhangen met reactief beheer van problemen in Windows Serverimplementaties.

HP Proliant ML350 Gen10

De server levert de beste prestaties en maximale uitbreidbaarheid waardoor deze geschikt is voor allerlei externe filialen en MKB bedrijven. Deze server is een tower server en is zeer krachtig, energiezuinig en biedt vele uitbreidingsmogelijkheden. De server blinkt werkelijk uit in veelzijdigheid. In combinatie met een aantrekkelijke prijs, is de server een goede investering voor de toekomst.

Het beheren van de server gaat in elke omgeving zeer eenvoudig door het automatiseren van de meest essentiële managementtaken: implementeren, updaten en bewaken. De server is een ideale basis voor alle bedrijf kritische applicaties.