Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Remote support starten

Om een Remote support sessie te starten belt u eerst met onze supportmedewerker. Deze zal u een sessiecode geven, die u hieronder kunt invullen om de sessie te starten.

Sessie code

Vul hier de sessie code in die u van onze medewerker ontvangt.

* Gebruikerscondities WeKaDATA-Remote Support

Als u op de  ‘akkoord’ knop klikt, accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van WeKaDATA gedeeltelijke of volledige controle over uw computer zal hebben.

Hoewel de programmatuur waarmee de WeKaDATA-Remote Support Sessie opgestart kan worden met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur  – om welke reden dan ook – niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw computer. WeKaDATA is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de WeKaDATA-Remote Support dienst.

Remote Support aanvragen

Bel eerst 0572 38 27 79 om Remote Support sessie code aan te vragen

Klanten zonder contract:

Ook zonder contract bij WeKaDATA kunt u gebruik maken van onze Remote Support. Het starttarief is € 25,00 incl. BTW voor maximaal 15 minuten. Na  15 minuten rekenen wij per 5 minuten werktijd € 10,00 incl. BTW. U ontvangt achteraf een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.