Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus biedt Microsoft een gratis Office 365 trial licentie inclusief Teams aan. Deze trial licentie is 6 maanden geldig. En hiermee kan jij dus aan de slag als thuiswerker met Office 365 en Teams! 

Nu iedereen veel aan het thuiswerken is roept dit ook vragen op. Hoe kan je zo goed mogelijk samenwerken en hoe blijf je in contact? Het antwoord; Microsoft Teams. De oplossing om goed samen te werken en te communiceren in teamverband. Het platform is gebruikersvriendelijk en veilig. De ideale combinatie dus om bijvoorbeeld online te vergaderen. Zo behoud je gemakkelijk de continuïteit binnen je bedrijf.  En nu kan je dit ook nog eens 6 maanden gratis uitproberen. 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen deze trial licentie voor je.  

Heb je al een Office 365 account maar werk je nog niet met teams? Probeer het dan eens op een rustig moment uit. Het is makkelijker dan je denkt. En loop je toch tegen problemen aan dan zijn wij er om je weer op weg te helpen! 

Hoe krijg jij je werknemers aan het werk met Teams? 

En dan heb jij als werkgever alles geregeld, Teams is klaar voor gebruik. Maar hoe krijg jij je werknemers zover om dit ook daadwerkelijk te gaan gebruiken? Onze tip; neem werknemers mee in de manier waarop Teams in hun eigen voordeel werkt. Laat ze zien hoe het werkt en hoe zij hiermee tijd kunnen besparen en efficiënter aan het werk kunnen. Wanneer het eigen voordeel vooraan staat zal je zien dat de bereidheid om hier mee aan de slag te gaan al snel steeds groter wordt.  

Ondanks het werken op afstand helpen wij je ook hier graag bij. Wij zorgen voor de installatie en kunnen je voorzien van handige tips. Online lessen of trainingen voor de eindgebruikers, wij staan voor je klaar. Heb je nog andere vragen of vragen specifiek voor jouw bedrijf? Dan kan je natuurlijk ook gewoon onze servicedesk bellen! 

 

P.s. Deze licentie stopt na 6 maanden. Wanneer je daarna gebruik wil blijven maken van Office 365 met Teams dan dien je een licentie aan te schaffen. Hier kunnen wij je te zijner tijd bij helpen.