Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Telecom: bereikbaar én betaalbaar

Telecom is een belangrijk onderdeel van alle communicatie met klanten en leveranciers. Optimaal bereikbaar zijn is als ondernemer van levensbelang. Maar tegelijkertijd wil je ook de bedrijfskosten onder controle houden. WeKaDATA helpt je met zakelijke telecom optimaal bereikbaar te zijn tegen betaalbare tarieven.

Optimale bereikbaarheid.

WeKaDATA helpt je om jouw klanten de optimale service te verlenen. Gemiste oproepen, bellers die eindeloos in de wacht blijven hangen, niet bereikbaar zijn als je niet op kantoor bent en mensen die steeds bij de verkeerde afdeling binnen komen vormen slechts enkele voorbeelden van een telefonie-oplossing die niet goed is ingericht. Optimale telefonische bereikbaarheid is voor een onderneming van essentieel belang, of je nu zelfstandig ondernemer bent, in het MKB opereert of een multinational bent.

Heb je nog vragen?
Bel dan ons Telecom Center
088 – 83 82 720

“Goed bereikbaar zijn is cruciaal. Met WeKaDATA telecom is dat geen enkel probleem. “

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Kosten besparen en optimaal bereikbaar.
Van vaste telefonie tot VoIP (Voice over IP) en SIP Trunking; van telefoniste tot call center. Hoe groot de telecom vraag ook is, bij WeKaDATA helpen we je met de juiste telecom-oplossingen.

Betaalbaar met alles in één
Liever een vast bedrag per maand voor een alles in één pakket? Ook dat is mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

100% tevredenheid
Geen zorgen meer over Telecom. Met WeKaDATA ben je altijd verzekerd van support, service en advies.

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?