Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

Telecom: bereikbaar én betaalbaar

Telecom is een belangrijk onderdeel van uw communicatie met klanten en leveranciers. Optimaal bereikbaar zijn is voor u als ondernemer van levensbelang. Maar tegelijkertijd wilt u ook uw bedrijfskosten onder controle houden. WeKaDATA helpt u met zakelijke telecom optimaal bereikbaar te zijn tegen betaalbare tarieven.

Optimale bereikbaarheid.

WeKaDATA helpt u om uw klanten de optimale service te verlenen. Gemiste oproepen, bellers die eindeloos in de wacht blijven hangen, niet bereikbaar zijn als u niet op kantoor bent en mensen die steeds bij de verkeerde afdeling binnen komen vormen slechts enkele voorbeelden van een telefonie-oplossing die niet goed is ingericht. Optimale telefonische bereikbaarheid is voor een onderneming van essentieel belang, of u nu zelfstandig ondernemer bent, in het MKB opereert of een multinational bent.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met WeKaDATA klantenservice

“Goed bereikbaar zijn is cruciaal. Met WeKaDATA telecom is dat geen enkel probleem. “

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Kosten besparen en optimaal bereikbaar.
Van vaste telefonie tot VoIP (Voice over IP) en SIP Trunking; van telefoniste tot call center. Hoe groot uw telecom vraag ook is, bij WeKaDATA helpen we u met de juiste telecom-oplossingen.

Betaalbaar met alles in één
Liever een vast bedrag per maand voor een alles in één pakket? Ook dat is mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

100% tevredenheid
U hoeft zich geen zorgen te maken over uw Telecom. Met WeKaDATA bent u altijd verzekerd van support, service en advies.

 

Wat kunnen wij voor úw bedrijf doen?

Meer informatie

Wilt u graag weten wat de beste oplossing voor u is of wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.