Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Vamo: Vast mobiel integratie

Met vast mobiel integratie (VaMo) verdwijnt de scheiding tussen mobiele en vaste telefonie. Door de intelligente telefooncentrale in de cloud kunnen alle mobiele toestellen, ongeacht welk type, geïntegreerd worden met de telefooncentrale. Hierdoor maak jij je mobiel een onderdeel van de telefooncentrale en ben jij (en natuurlijk ook je medewerkers) altijd op één nummer bereikbaar. Waar je ook bent. Daarnaast kan je eenvoudig per gesprek kiezen met welk nummer je uitbelt. Zo kan je waar nodig zakelijk en privé makkelijk scheiden!

 

Wil je weten of Vamo de juiste bereikbaarheidsoplossing is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

“Jij kiest jouw bereikbaarheid:

waar, wanneer, welk device en welk tijdstip.”

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

De functionaliteiten van je telefooncentrale zijn met VaMo ook op je mobiel te gebruiken. Doorverbinden met verkorte kiesnummers en de collega’s op kantoor kunnen je status (bezet/beschikbaar etc.) zien, ook wanneer je onderweg bent. Maar ook tijden waarop je zakelijk bereikbaar bent zijn eenvoudig in te stellen. Je krijgt maar 1 factuur voor zowel vast als mobiel bellen. Hierdoor kan je sneller en flexibeler werken!

VaMo; de voordelen:

  • Gemak: door de koppeling kan jij, waar je ook bent, elk telefoontje beantwoorden
  • Flexibel: je bent niet meer gebonden aan een plek om bereikbaar te zijn.
  • Betrouwbaar: wij monitoren de centrale voor je en signaleren wanneer er iets niet goed gaat.
  • Service: vragen? Wij staan voor je klaar!

Daarnaast past vast mobiel integratie perfect in “Het Nieuwe Werken” en flexibel werken. Met vast mobiel integratie heb je voldoende aan een mobiele telefoon en een laptop of tablet om een volwaardige werkplek te creëren.

Vast mobiel integratie is onder andere als optie te verkrijgen bij WeKaDATA alles in Een. Op deze pagina vind u meer informatie hierover.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?