Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

WeKaBel: Alles is eenvoudig te beheren

 

Met WeKaBel kun je afscheid nemen van je huidige telefooncentrale. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van een moderne digitale telefooncentrale bij WeKaDATA. Binnen je organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, ook de flexibiliteit, schaalbaarheid en bereikbaarheid worden verbeterd.

ALLES EENVOUDIG BEHEREN

Met WeKaBel beschik je over een geavanceerde Nederlandstalige portal, waarmee je eenvoudig al het telefoonverkeer beheert. Hierbij kan je denken aan het aan- en afmelden van toestellen, het regelen van doorschakelingen en het terugvinden van gemiste oproepen.
De portal is een webbased applicatie. Dat betekent dat er alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig is om ermee te werken. Er wordt dus geen losse software geïnstalleerd. Daarnaast is de Nederlandstalige gebruikshandleiding in de portal verwerkt en kan je deze bij elke optie direct raadplegen.

Wil je weten of WeKaBel de juiste telefonie oplossing is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. 

 

“Altijd de nieuwste telefooncentrale.”

Wat houdt dit in voor jouw bedrijf?

 

Met WeKaBel beschik je altijd over de nieuwste telefooncentrale. Je krijgt zonder bijkomende kosten de beschikking over de laatste nieuwe functionaliteiten op het platform. Dit levert niet alleen een flinke besparing op, het is ook een garantie voor maximale bereikbaarheid. Daarnaast maak je altijd automatisch gebruik van de beste techniek en de nieuwste functies. Een product dat speciaal is ontwikkeld voor Nederlandse bedrijven en instellingen en dat is ontwikkeld vanuit de wensen van haar eindgebruikers.

SCHAALBAAR EN FLEXIBEL

WeKaBel groeit of krimpt mee met het bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanuit de portal. Alle toestellen die aangemeld zijn, zijn bereikbaar op basis van een gebruikersnaam en wachtwoordverificatie.
Overal ter wereld is een toestel met de juiste internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar. Het grote voordeel is daarbij ook dat je gratis belt tussen alle toestellen die op WeKaBel zijn aangemeld. Het is in te zetten vanaf bedrijven met één enkele gebruiker tot bedrijven met honderden gebruikers. Bedrijven met meerdere vestigingen en/of met thuiswerkers kunnen probleemloos van deze oplossing gebruik maken.

TRANSPARANTIE

Wat kost het? Bij WeKaBel hoort een vast, laag bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal gebruikers dat wordt aangesloten, het aantal telefoonnummers dat gebruikt gaat worden en de snelheid van de internetverbinding die nodig is. Daarnaast zijn er alleen nog de belkosten.

BESTE KOOP

Bij WeKaBel krijgt je voor dit vaste lage bedrag per maand de beschikking over allerlei handige functionaliteiten binnen het systeem en hanteren wij een open structuur. Wij durven zelfs te zeggen dat wij over de beste prijs-kwaliteitverhouding beschikken. Zo kennen wij geen losse licenties voor extra gesprekskanalen, wachtrijen, doorschakelingen, inbound callcenter functionaliteiten en ga zo maar door. Dit voorkomt ongewenste verrassingen achteraf.

Er zijn in het totaal maar 4 verschillende licenties.
1.    Gebruikers licentie
2.    Gespreksopname licentie
3.    Wallboard licentie
4.    CRM-koppeling licentie

Meer informatie in de brochure.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?