Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl
slide

WoIP: Bellen voor een vast bedrag per maand

Wilt u iedere maand weten waar u aan toe bent met uw telefoonnota? Bent u op zoek naar een optimale integratie van vaste en mobiele telefonie? Kies dan voor WeKaDATA Alles-in-Een!

WeKaDATA Alles-in-Een is dé oplossing op het gebied van integratie van internet, vaste en mobiele telefonie. Geen gedoe met verschillende aanbieders, maar alles onder 1 dak. Eén contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.

Wilt u weten of WeKaDATA Alles-in-Een de juiste oplossing is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

“Eén duidelijke factuur per maand en altijd weten waar u aan toe bent. Dat is de kracht van WeKaDATA Alles in één.”

Wat houdt dit in voor uw bedrijf?

Door het “nieuwe werken” is alleen bereikbaar zijn op uw kantoor of vaste werkplek niet meer voldoende. Een koppeling van de mobiele telefoon op uw bedrijfsnetwerk zorgt voor een optimale bereikbaarheid. WeKaDATA gaat nog een stapje verder. Dankzij WeKaDATA Alles-in-Een kunt u uw mobiele telefoon of tablet echt onderdeel van uw telefooncentrale maken. Hiernaast is ook videobellen een mogelijkheid. Uiteraard heeft u maar 1 telefoonnummer nodig voor zowel uw vaste als uw mobiele toestel.

Aangezien niet iedere gebruiker over dezelfde functionaliteiten hoeft te beschikken biedt WeKaDATA de mogelijkheid om snel en eenvoudig het aantal gebruikers en de functionaliteiten per gebruiker aan te passen. Zo betaalt u alleen wat u nodig heeft. Om uw gesprekkosten in de hand te houden betaalt u bovendien per gebruiker een vast bedrag per maand, waar alle gesprekkosten binnen Nederland (zowel naar vast als naar mobiel) bij inbegrepen zijn. Geen verrassingen achteraf, maar weten waar u aan toe bent.

WeKaDATA Alles-in-Een is geschikt voor ondernemingen van 5 tot 150 medewerkers. Iedere medewerker kan zijn of haar eigen profiel instellen. Wel of geen mobiele databundel? U bepaalt het volledig zelf!

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen?