Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Nu Windows 7 per 14 januari de beveiligingsupdates heeft stopgezet is dit tijdperk echt afgelopen. Wanneer je nu nog werkt met Windows 7 dan heeft dit direct gevolgen voor jou. Wij adviseren je dan ook om actie te ondernemen. Kijk voor de verschillende opties hieronder! 

Optie 1; Niets doen. 

Je kunt, in de praktijk Windows 7, gewoon blijven gebruiken. Alleen is je pc wel een heel stuk kwetsbaarder voor virussen, hackers etc. Je pc zal gewoon blijven werken alleen ontvang je geen updates meer, dus niet voor de software maar ook niet voor de beveiliging. En bij vragen of problemen is de klantenservice van Microsoft ook niet meer te benaderen.  

Optie 2, overstappen naar Linux. 

De meeste mensen die tot het laatst werkten op Windows 7 hebben deze optie al eens in overweging genomen. Maar eigenlijk biedt dit geen goede oplossing. Linux is een uitgekleed besturingssysteem, een beetje zoals MS-DOS. Je kan er wel mee werken maar het is niet goed configureerbaar met de gangbare hardware. En de gebruikerservaring wijkt heel erg af van Windows waardoor werken zeker niet gemakkelijker wordt.  

Optie drie, omzetten naar Windows 10. 

In onze ogen eigenlijk de enige juiste keuze die je kan maken. Omzetten naar Windows 10. Je hebt dan weer de beschikking over de laatste software, updates en beveiliging en kan je weer jaren (veilig) werken. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag.