Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte(0572) 38 27 79info@wekadata.nl Support starten
slide

Veilig je wachtwoorden bewaren 

Onthoud het allemaal maar eens… Al die verschillende wachtwoorden…voor elk account weer iets anders. Daarbij moet je die wachtwoorden ook nog regelmatig wijzigen. Je kunt er voor kiezen om voor elk account hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Het probleem is alleen dat dit totaal niet veilig is! Maar al die wachtwoorden, hoe bewaar je die dan?  

Veel mensen maken nu nog snel een “Excel-bestandje” aan met alle wachtwoorden op een rij. Of we schrijven ze snel even in ons notitieblok. Hoewel we eigenlijk allemaal wel weten dat dit niet erg veilig is doen we het toch. Maar besef je eigenlijk wel hoeveel risico dit met zich meebrengt? 

  1. Je hebt alleen toegang tot je wachtwoorden als je dat bestandje of papiertje ook bij je hebt.
  2. Je raakt de papiertjes snel kwijt of je bestand raakt beschadigt
  3. Het maakt je kwetsbaar bij virussen en hacks

Maar hoe doe je het dan wel?

Heel simpel, met een Cloud Password Manager. Met dit online programma kan je al je wachtwoorden veilig bewaren. Vanaf 1 centrale plek kan je de wachtwoorden inzien waar en wanneer jij dat wil. En het programma, en daarmee ook jouw wachtwoorden, worden beveiligd in de Cloud. Dus alles wordt uitstekend beschermt tegen virussen, hackers of wie dan ook met slechte bedoelingen. Nog je bedenkingen? Je kan de Cloud Password Manager nog extra beveiligen met een tweede stap authenticatie.

Hoe werkt een Cloud Password Manager? 

Het programma open je met een wachtwoord. Huh, hoor ik je denken; nog een wachtwoord? Dat wilde ik toch juist voorkomen? Klopt, het is een wachtwoord, maar het is ook gelijk het enige wachtwoord wat je vanaf nu hoeft te onthouden. De rest staat veilig opgeslagen en vanuit het programma plak je jouw wachtwoorden simpel in apps en websites. Zo hoef je ze zelf dus niet meer te onthouden of in te typen! 

Dus ben jij die hele wachtwoordenstress zat en ben je op zoek naar een simpele maar veilige oplossing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met de implementatie en wijzen je de weg in de opties! 

Meer Feiten en Cijfers over wachtwoorden en beveiliging? Kijk dan eens hier! 

Nu al overtuigd? Vraag dan snel een offerte aan:

Aanvraag offerte Cloud Password Manager

Ja, ik wil graag meer weten over de Cloud Password Manager voor mijn bedrijf. Neem daarom contact met mij op.